Csúnyán összetört egy vadonatúj BMW M5 az USA-ban

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-04-09, 08:41

Az autó tulajdonosa villanyoszlopnak csapódott, miután oldalról belementek.

Nagyon csúnyán összetört egy vadonatúj BMW M5 az Egyesült Államokban, Baltimore városában. A kocsi tulajdonosa a baleset előtti percekben vette át a zsírúj autóját a szalonban.

Összetört BMW M5 hátulról

A hírek szerint a BMW-s kihajtott a szalonból, majd 11 kilométer megtétele után egy másik kocsi eltalálta az M5 oldalát. A kontakt miatt a BMW-ben ülő sofőr elveszítette az irányítását az autója felett, és nekicsapódott egy villanyoszlopnak.

Összetört BMW M5 oldalról

Az M5-ös nagyon komoly sérüléseket szenvedett, konkrétan a kocsi eleje szinte teljes egészében eltűnt. Összetört a szélvédője, felgyűrődött a motorházteteje, emellett a bal hátsó ajtaja és a sárvédője is rendesen megrongálódott. A sofőr nem sérült meg a balesetben, cserébe kis híján gutaütést kapott (gondolom én).

Összetört BMW M5 szemből

A kocsira nyilván kötöttek biztosítást, de ez most annyira nem vigasztalja a tulajdonosát. Egy ilyen kocsinak 102 700 dollár (kb. 34 millió forint) körül mozog az alapára, ami azzal magyarázható, hogy egy 4,4-literes V8-as erőforrás munkálkodik benne, amely 592 lóerővel és 750 Nm nyomatékkal rendelkezik. Az M5 a gyári adatok alapján 3,4 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100-ra, a végsebessége pedig 305 km/h.

Kapcsolódó írások

Levegőben repülő BMW M4
2020. február 14.
Óriási robajra ébredtek a környéken lakók hajnali kettőkor.
Összetört Lexus RX
2020. március 13.
Iszonyatosan nagyot zakózott a Lexus sofőrje, akinek egy utasa is volt.

További hírek