Körvonalazódik a ráncfelvarrott BMW M5

Közzétéve:
2019-11-06, 16:09

Az újdonsült, álcázott BMW M5-ről készültek fotók a Nürburgring parkolójában.

Az aktuális BMW M5 nagyjából két éve debütált, a gyártó azóta is a ráncfelvarrásán tevékenykedik. A nagy teljesítményű szedán két variánsát most a BMW nürburgringi fejlesztőközpontjának parkolójában kapták lencsevégre szemfüles fotósok. A körítés sem volt piskóta, hiszen a háttérben az új 2-es Gran Coupé, az M2 CS és egy Toyota Supra pihent.

BMW M5 2020

A születőben lévő és a már létező M5-ös modell egymás mellett tehát lehetőséget adhat arra, hogy felfigyeljünk a változtatásokra, igaz a matrica egészen jól dolgozik, eltakarva a zászlóshajó főbb vonásait. Ennek ellenére észlelhető, hogy a fényszórók karcsúbbak lettek és a vesék függőleges rácsozása is más felosztást kapott. Az első lökhárítón látszik, hogy a BMW sebészei átfaragták az alsó traktust, lehet, hogy a trapéz alakú forma a múlté, az viszont biztos, hogy a légbeömlők más formát kapnak majd.

BMW M5 nürburgring

Számos prototípus rohangál a Nordschleife környékén, így az autó farára is vethettek néhány pillantást az újságírók. A képeken látszik, hogy a BMW új lámpákat telepített hátra módosított LED-rajzolattal, úgy tűnik a lökhárító egyelőre marad a régi.

BMW M5 G30

A leginkább várt modifikációt azonban úgy hívják, hogy CS. Az M5 CS a jelenleg legvérmesebb Competition modell felett helyezkedik el a ranglétrán, meghaladva a 617 lóerős teljesítményt. Az M5 Competition-höz képest lefaragnak róla néhány kilót, sőt a pletykák szerint a V8-as még kompaktabb formában jelenik majd meg a motorháztető alatt. Az ikerturbós 4.4-es továbbra nem hazudhat. Az elmúlt hónapban egyébként az M5 CS-t is lencsevégre kapták, jól látszik a CS plakett, az aranyló felnik és az aprócska spoiler a csomagtérfedelen.

BMW M5 CS

Azt egyelőre nem tudni biztosan, hogy a CS az M5 ráncfelvarrott változatával érkezik. Ami azonban biztos, hogy az új 5-ös sorozat 2020-ban debütál, az év második felében pedig az M5 érkezhet.

Forrás:

További autós hírek

Sokkoló videón egy újabb zebrán gázolás. Most egy betegszállító ütött el egy nőt a 18. kerületben, Budapesten. A balesetről videó…

Egy nő vesztette életét hétfőn délelőtt a 86-os főúton, ahol egy Mazda személyautó és egy kamion ütközött frontálisan – adta…

Meghalt a műszaki hibás busznak ütköző személygépkocsi utasa a vezetője pedig súlyos sérüléseket szenvedett Noszlop és Bakonygyepes között. Az eset…

Szamarak és juhok százai akadályozták a forgalmat a romániai A2-es autópályán kedden, mivel egy pásztor az autópálya Duna-hídján terelte át…

“Az elsőnél figyeljétek a zöld lámpát a jobb szélén, bőven szabadot jelez már egy ideje, ha nem figyelek, lehet, hogy…

Kapcsolódó írások

BMW E28 524td
2019. december 24.
Az E28-ból készült először M5, ami korának leggyorsabb négyajtós szedánja volt
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!
BMW E12 525i
2019. június 22.
A BMW E12 bebizonyította, hogy a sportos szedánoknak igen is van létjogosultsága
2018-ban az ászok ásza: BMW M5
2018. április 05.
A „World Performance Car”, avagy a legjobb nagyteljesítményű autó serlegét 2018-ban a bajor prémiumgyártó söpörte be.