Itt most nem az a lényeg, hogy kedveled-e az előadót, hogy rajongsz-e a zenéért, amit csinál. Drake esetében tagadhatatlan, hogy van némi érzéke az autóvásárláshoz. A legutóbbi Rolls-Royce Phantom, amit megvásárolt, aranyba és gyémántba lett mártva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Say hello to the Mansory Bushukan 1 of 1 with solid gold iced OVO bonnet ornament for the one and only @champagnepapi ? Designed by: @tonybet ? @gbphotog

Tony Bet (@tonybet) által megosztott bejegyzés,

A kanadai származású rapper szupersztár jelenlegi autógyűjteményét nem egyszerű feladat meghatározni. Annyi biztos, hogy volt neki (vagy van neki) egy feltűnően sárga színű LaFerrarija, egy Bugatti Veyronja, na meg egy Bentley Continental, egy Lamborghini Aventador Roadster, egy McLaren 675LT, egy Mercedes-Benz SLR McLaren, egy Maybach 62 S, egy Mercedes-Maybach Pullman és végezetül egy Lamborghini Gallardo.

A végezetül természetesen csak vicc volt, itt még korántsem ért véget a történet, mivelhogy nemrégiben kapta kézhez vadonatúj Mercedes Maybach G650 Landauletjének kulcsát is. Az utóbbi járgány igazi ritkaságnak számít már csak nevéből adódóan is, valamint összesen 80 darabot készítettek belőle a világon.

Mansory tuning Rolls-Royce Phantom

Drake bizonyára nem tudott volna megelégedni egy gyári állapotú Rolls-Royce Phantommal, mint sok más dollármilliomos társa, neki ennél valami jobb és több kellett. A Mansory által tuningolt luxusautókról érdemes tudni, hogy kívül-belül rendkívül felszereltek. Ennek példájára a rapper újdonsült járgányát is szemetgyönyörködtető karosszéria díszíti, mely magába foglalja az új LED-es nappali menetjelzőket, valamint az egyedülálló krém-fekete fényezést.

Az előadó az emblémát sem bízta a véletlenre, ugyanis a jellegzetes „Spirit of Ecstasy” dísz helyére egy tömör aranyból készült kicsinyke bagoly került, amelyet tucatnyi gyémánt díszít. Drake lemezkiadója, az OVO Sound használ bagoly emblémát logóként, ebből pedig arra lehet következtetni, hogy a művész ezért választotta a baglyot a Phantom élére.