A Drifting.hu elhozza neked az élményt amire Will Smith is rákapott

Közzétéve:
2019-08-16, 13:37

Az amerikai filmsztár bakancslistáján sok érdekes dolog szerepel, ezek közé tartozik a driftelés is. Kipróbálta, imádta, és most már ki is pipálhatja!

Will Smith álmainak megvalósításánál Ahmad Daham neve is megemlítendő. Ahmad Daham a Közel-Kelet rendkívül népszerű driftvonalának egyik csillaga, akit az a megtiszteltetés ért, hogy nemrégiben a világ egyik legizgalmasabb motorsport versenyének, az Egyesült Arab Emírségekben megrendezett Red Bull Car Park versenyigazgatójának mondhatta magát.

Will Smith és a Prodrift Academy csapattagok

„Ez az év legjobb driftrendezvénye, amelynek során összegyűlnek a Közel-Kelet legjobb sofőrjei egy országban, hogy megmutathassák képességeiket, lefüstölhessék gumiabroncsaikat és természetesen élvezzék a parkolópályán történő vezetgetést!” – nyilatkozta Ahmad Daham a Red Bull Car Park Drift eseményről.

Ahmadnak számos feladatot kellett ellátnia a verseny ideje alatt, ezek közé tartozott például a drifterek számára a pályák ismertetése, a pálya előkészítése, vagy éppen az akadályok elhelyezése.

Will Smith és Ahmad Daham

A kedvence talán mégis az volt, amikor Will Smith rendelkezésére állt és némileg bevezethette őt a keresztben krúzolás világába. Ez még nem minden, ugyanis nem akárhol kerítettek erre sort, csupán az Egyesült Arab Emírségek legmagasabb csúcsán, a Jebel Jais hegy csúcsán.

Will Smith bukósisakban egy driftautó mellett

TRACKWOOD – a drifterek valóságos mennyországa

És mivel driftről esett szó, meg kell ragadnom az alkalmat, hogy emlékeztesselek téged, Kedves Olvasó az év legjobb és legizgalmasabb hazai driftversenyére, a Máriapócson TRACKWOOD-ra! Ez lesz a Drifting.hu 100. megrendezett versenye, és kifejezetten izgalmasnak ígérkezik.

BMW E46 driftel a TRACKWOOD-on

A visszaszámlálás elkezdődött, már csak nyolcat kell aludni az esemény kezdetéig. Számos külföldi versenyző teszi tiszteletét a 2019. 08. 23-24-én megrendezett versenyen, a Drifting.hu-nak hála. Amennyiben szereted az autósportot, vagy csak simán a sportot, semmiképp sem szabad kihagynod a TRACKWOOD-ot!

További hírek