Egy ritka klasszikus Corvette is szerepet kap az új Batman-filmben

Közzétéve:
2020-10-21, 20:55

Bruce Wayne civil autója egy 1963-as Chevrolet Corvette lesz az új filmben, mely a járvány miatt csak 2022 tavaszán lesz látható a mozikban.

A 2021-es év komoly felhozatalt ígér az autós akciófilmek terén. Jövőre mutatják be az új James Bond-filmet valamint a Halálos Iramban 9. részét. Ezek a filmek korábban kerültek volna a mozikba, ám a koronavírus-járvány miatt halasztani kellett a bemutatót. Szintén erre a sorsra jutott az új Batman-film, melyet 2022 tavaszán láthatnak a rajongók. Bruce Wayne, azaz a főhős szerepét Robert Pattinson alakítja majd – a forgatásról kiszivárgott videók és fotók alapján pedig azt is tudhatjuk, milyen autóval járhat majd a karaktere a hétköznapokban.

Az Igazság Ligája filmben, a Ben Affleck által alakított Bruce Wayne egy Mercedes-AMG Vision Gran Turismo koncepcióautóval rótta az utakat. A Liverpoolban zajló forgatáson Pattinsont egy 1963-as Chevrolet Corvette volánja mögött kapták lencsevégre. A rendkívül ritka amerikai klasszikus gyönyörű fekete színben pompázik. Olyannyira egyedülálló, hogy ezt a dizájnt a Chevrolet csak az 1963-as modellekre alkalmazta.

klasszikus Corvette

klasszikus Corvette

Arra egyelőre még várnunk kell, pontosan milyen szerepe lesz az 1963-as Corvette-nek a filmben, az azonban biztosra vehető, hogy kevesebb képernyőidőt kap majd, mint a Batmobile. Ha érdekel, milyen autóval üldözi majd Batman a bűnözőket Gotham Cityben, kattints az Alapjáraton megjelent júniusi cikkre.

A Matt Reeves rendezésében készülő új Batman-film a jövő nyárra tervezett bemutató helyett 2022. március 4-étől lesz látható a mozikban.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

1963 Chevrolet Corvette C2 Sting Ray, kék, oldalnézet, balról, RM Sotheby’s
2018. november 30.
Az amerikai izomautók egyik legikonikusabb példánya az 1963-as Chevrolet Corvette. Korának legsikeresebb és legnépszerűbb sportautója volt, egy oldtimer-gyűjtemény sem lehet teljes nélküle
1978 Ford Fairmont, oldalnézet, jobbról
2018. november 06.
A történelem során számos villogós autó segítette az amerikai zsaruk hajszáját. Most megtudhatod, hogy a Ford Crown Victoria és a Hudson Hornet mellett melyik típusok voltak az USA történetének legmenőbb rendőrautói.

További hírek