kedd - 2023. február 07.
1.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 622 Ft
100 668 Ft
D 668 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Egyedülálló programot hirdetett a Nissan

2020. március 04. | 11:52

A japán autógyártó jóvoltából új korszak kezdődik az autós piacon.

A Nissan március harmadikával elindította Magyarországon a Jövőálló Programot, a projekt keretében a japán autógyártó – az autós piacon egyedülálló módon – 10 éves garanciacsomagot biztosít valamennyi crossover modellje mellé.

Ez azt jelenti, hogy mostantól minden új Qashqai, Juke és X-Trail 3 év/100 ezer km gyártói garanciával és további 7 év/50 ezer km kiterjesztett garancia biztosítással vásárolható meg. És ez nem minden, a japán autógyártó ugyanis a 10 éves garanciacsomagon felül most 3 alkalmas, ingyenes éves karbantartást is biztosít a crossovereihez a Nissan szakszervizeiben. Az ott dolgozó szerelők pedig kizárólag gyári alkatrészek és gyári motorolajok felhasználásával pofozzák rendbe a szervizbe begördített autókat.

Az sem mellékes, hogy a garancia átruházható a későbbi tulajdonosra a jármű eladásakor, így az érintett autókat drágábban lehet eladni a hasonló állapotú és futásteljetményű modellekhez képest.

„A Nissan szeret első lenni az újítások terén, a crossoverekre adott 10 éves garanciacsomag pedig egy abszolút piacvezető konstrukció, amely átrajzolhat mindent, amit az autóvásárlásról eddig tudtunk. Hiszünk autóink minőségében és értékállóságában, ezért vállaltuk a Jövőálló Program indítását. Hiszünk abban is, hogy az egy évtizedes biztonsággal, a karbantartási csomaggal és a kedvező finanszírozási ajánlattal több különböző ügyféligényt is ki tudunk egyidejűleg szolgálni” – nyilatkozta a Jövőálló Program bevezetésekor Molnár Viktor, a Nissan közép-európai regionális importőrének ügyvezetője.

 
2021-től Münchenbe költözik a Frankfurti Autószalon Pénteken tovább mérséklődnek az üzemanyagárak

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!