2022. október 12. | 14:17

Az egész egy szóváltásból indult.

Egyszerű szombat esti tankolással kezdődött, a sértettek fizettek és el szerettek volna indulni, de nem tudtak. Egy nagyobb társaság autói elállták az utat. Az autósok megkérték őket, hogy álljanak odébb, de megtagadták a kérést.

Ezután a vétlen autós unokatestvére is odaszólt, hogy „nem kéne így beszélni, csak megkértelek titeket, hogy álljatok félre". Ezután a nagyobb társaság egyik tagja odament és megütötte, ezzel kezdődött a verekedés - mesélte az egyik áldozat közeli rokona.

Az egyik sértett felhívta édesapját és segítséget kért, aki azonnal elindult. Amikor kiért a helyszínre, a verekedésből tömegverekedés lett, nagyjából húsz ember vett benne részt, de főleg két ember húzta a rövidebbet. Az esetről készített felvételeken látni, hogy két földön fekvő embert többen is ütnek és rúgnak. Ezt percekig folytatták, mire kiértek a rendőrök és leállították a verekedőket.

A Tények.hu elküldte a felvételeket az illetékes hatóságoknak, akik elmondták, hogy az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság miatt indítottak eljárást több ember ellen.