Kártörténeti elemzés 3 990 Ft-ért
szombat - 2023. december 02.
3 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 579 Ft
100 635 Ft
D 607 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Elektromos rollert a népnek! – mondja a BMW

2019. május 28. | 07:11

A BMW közösen fejlesztette ki újdonsült elektromos rollerjét a Micróval, a Micro Scooter megalkotóival

A BMW szerint 2019-ben új trend köszönthet be az elektromos mobilitás világába, ez pedig egyet jelent az elektromos rollerekkel. Ezek az eszközök a mindennapi közlekedés okos alternatívájaként szolgálhatnak, ezért döntött úgy a BMW Lifestyle, hogy a fiatal és idősebb korosztály számára egyaránt 2019 szeptemberétől elérhetővé teszi elektromos roller állományát.

A témában képeket ide kattintva találsz.

Az úttörő BMW E-Scooter létrejötte azt is bizonyítja, hogy a BMW Group sikeres együttműködésre tudott lépni a Micro nevű vállalattal. A roller nem más, mint az innovatív technológia ötvözete a minőségi tervezéssel.

A BMW E-Scooter legfeljebb 20 km/h-s sebességet tud elérni, ami egyáltalán nem mondható rossznak. Más elektromos rollerek, amik ugyanezt teljesítik, 320 dollárba (kb. 93 100 forint) kerülnek, ezzel szemben a BMW rolijáért viszont már 890 dollárt, nagyjából 260 000 forintot kell kipengetni.

Az eszköz hatótávja 12 km, bár ezzel sem emelkedik ki a piacon lévő olcsóbb árkategóriás elektromos rollerek közül. Viszonylag kisteljesítményű, 15 W-os motorjával nem célszerű hegyet mászni vele, azonban a városi cirkálás tökéletesen kivitelezhető vele. Ami jó hír továbbá az az, hogy a lítiumion akkumulátor maximális feltöltése mindössze két órát vesz igénybe! A felfüggesztés, a LED-es világítás és az összecsukható szár minőségi kialakítást kaptak.

Amennyiben még ebben az évben szeretnél hozzájutni egy BMW-fejlesztésű elektromos rollerhez, bizony mélyen a zsebedbe kell nyúlnod, hiszen ha már egy prémium márkáról van szó, a német vállalat nem teheti meg, hogy ilyesfajta, szintén prémium kiegészítőit olcsón árulja.

Ezeket a 7 személyes Volkswageneket viheted haza kedvezménnyel Újoncként debütált csapatával Volentér Balázs a slovakiaringi hat órás futamon

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!