2022. december 06. | 16:58

Ma reggel jelent meg a hír, hogy az összes jegy elfogyott a 2023-as versenyre, azonban maradt még lehetőség a bejutásra.

Nemrég biztossá vált, hogy a 38. Magyar Nagydíj is teltház előtt kerül megrendezésre a mogyoródi Hungaroringen. A jegyek állítólag soha nem látott tempóban fogytak el a 2023-as versenyre, de még maradt lehetősége annak, aki a helyszínen tekintené meg a futamot.

A rajongók figyelmébe ajánlják a napijegyeket, amelyek értékesítése hamarosan elkezdődik. Ezekkel a pénteki vagy szombati napokra lehet még bebocsátást nyerni.

A Hungaroringen egyébként 1986 óta rendeznek Forma-1-es versenyeket, de most egy nagy lépés előtt állnak az üzemeltetők. Ugyanis a pálya és környezete hamarosan felújításra kerül. Először a közműveket újítják fel, az ivó-, tűzoltó- és szennyvíz hálózatokat, később az erős- és gyengeáramú rendszereket húzzák át.

A felújítási tervezetben szerepel egy átalakított főbejárat egy ügyféltérrel, mellyel szemben viszont kávézó és Hungaroring Shop kap majd helyet. A felújítás célja, hogy a világszínvonalú versenypályához méltó, modern és impozáns megjelenést kapjanak az épületek.

Depositphotos