Elkóricált póniló okozott balesetet Debrecen közelében

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-06-04, 11:18

A debreceni rendőrök a lakosság segítségét kérik az ügyben.

Május 29-én, este 9 óra körül egy elszabadult póniló balesetet okozott Debrecen és Ebes között a 4-es számú főúton. A rendőrök várják azok jelentkezését, akik tudnak valamit a páratlanujjú patás gazdájáról.

A Police.hu-n megjelent cikk szerint az elkóborolt póniló a főút 218. kilométerszelvényében ugrott egy személygépjármű elé. A kocsi sofőrje mindent megtett, hogy elkerülje az ütközést, reflexből félrerántotta a kormányt, azonban elütötte az állatot, majd becsapódott az út mellett húzódó árokba. A balesetben szerencsére a sofőr nem sérült meg, a ló viszont sajnálatos módon elpusztult.

Összetört személyautó szemből fotózva

A debreceni rendőrök most várják azok jelentkezését, akik hasznos információval tudnak szolgálni a ló tulajdonosát illetően. Személyesen is lehet jelentkezni a Debreceni Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán, de aki nem akar élni ezzel a lehetőséggel, az nyugodtan hívhatja az alábbi telefonszámokat, amelyek 0-24-ben elérhetőek:

  • 06-52/457-040
  • 06-80/555-111
  • 107-es központi segélyhívó
  • 112-es központi segélyhívó

Sok ilyen állatos sztori van, és szerencsére nem mindegyik kapott szomorú lezárást. Pár hónapja Miskolcon egy nő egy tevét ütött el az autójával, 2019 novemberében pedig a Rákóczi út kellős közepén malacok sertepertéltek. De arra is volt már példa, hogy az M7-es autópályán lovak bandukoltak, Dunaharasztinál pedig egyszer kivilágítatlan lovasok meneteltek este a körforgalomban.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.
Michelisz Norbert összetört versenyautója oldalról
2019. november 15.
A magyar pilóta autója csúnyán összetört a második időmérőn.

További hírek