Elon Musk videóval bizonygatja, hogy a Cybertruck ablaka tényleg törhetetlen

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-11-25, 08:00

A bemutató előtti próbán minden simán ment.

Múlt héten leplezte le Elon Musk a Tesla új, jövőbe mutató pickupját, a Cybertruckot. A bemutató során történt egy nagyon kellemetlen incidens, a verda törhetetlennek titulált ablakát két ízben is bezúzták. Musk később egy videóval bizonygatta, hogy a próbák során nem tudtak kárt tenni az ablakban.

Musk állítása szerint a bemutató előtt a Tesla dizájnere, Franz von Holzhausen többször is megdobta a Cybertruckot azzal az acélgolyóval, ami élesben is előkerült, de a színfalak mögött nem tudtak kárt tenni az autó ablakában.

A kellemetlen fiaskó miatt a Tesla-részvények értéke zuhanásba kezdett, miközben Musk vagyona egyetlen nap alatt 768 millió dollárral csökkent. Musk azonban nem dőlt a kardjába, tekintve, hogy ő a világ egyik leggazdagabb embere, a vagyonát 20 milliárd dollárra becsülik.

A baki pedig a jelek szerint nem riasztotta vissza a vásárlókat, Musk ugyanis azt állította a Twitteren, hogy néhány óra alatt 146 ezer megrendelés érkezett a Cybertruckra, ami háromféle hajtáslánccal lesz kapható, vagyis egy, kettő vagy három villanymotorral kérhető.

Ha neked is megjött a kedved egy Teslához, ne habozz tovább és keresd fel a mah-ev.hu oldalt, vagy a Magyar Autókereskedőház Zrt. kollégáit!

Carscoops

CNN

Kapcsolódó írások

Tesla Model 3
2019. május 22.
Még időpontot is foglal neked a szerelőnél a Tesla legújabb kiegészítője
Elon Musk
2020. június 08.
A városi személyszállítást reformálná meg Elon Musk.

További hírek