A Juventus kötelékébe tartozó Cristiano Ronaldo az összes luxuskocsiját elszállíttatta Torinóból, ami a sportsajtó szerint azt vetíti előre, hogy az Európa-bajnok futballista hamarosan távozik az olasz klubcsapattól, írta meg a Nemzeti Sport az MTI-re hivatkozva.

A madridi Marca – több olasz honlap nyomán – videót is közölt a hétfő éjszaka lejátszódó eseményről. A szállítást egy lisszaboni cégre bízta az ötszörös aranylabdás portugál híresség, ami azért érdekes, mert az utóbbi időben többször is felröppent az a pletyka, miszerint a 36 éves játékos a nyártól szülőhazájában, annál a Sporting CP-nél folytatja, ahol két évtizede elkezdte futballkarrierjét, írja az MTI.

A lisszaboni együttes azért is jöhet szóba a Juventus utáni állomásként, mert megnyerte a portugál bajnokságot, így biztos Bajnokok Ligája-résztvevő. Ugyanakkor a Juventus BL-indulása még nem biztos, mivel az utolsó forduló előtt csak az ötödik helyen áll a Serie A-ban, márpedig a BL-rajtra csak az első négy helyezett jogosult az olasz pontvadászatból. Ronaldo autógyűjteménye pont a napokban gazdagodott egy Ferrarival, a vásárlás körülményeiről és magáról az autóról ebben a cikkben olvashatsz bővebben.