Cristiano Ronaldót minden idők egyik legjobb futballistájának tartják. A portugál klasszis szerepelt a Manchester United és a Real Madrid színeiben is, jelenleg a Juventus csapatában rúgja a bőrt. Mindegyik állomáshelyén halmozta a trófeákat és az egyéni elismeréseket.

Hazája válogatottjával 2016-ban ért fel a csúcsra, amikor Franciaországban elhódították az Európa-bajnoki címet. Az ötszörös aranylabdás Ronaldo pályafutása során megszerzett vagyonának egy részét méregdrága kocsikra költötte. Következzen most 10 fantasztikus autó a portugál labdarúgó gyűjteményéből.

10. Bentley Continental GT, 61 millió forinttól

A hírek szerint Cristiano Ronaldo 2009-ben kezdte komolyabban gyűjteni az autókat. Akkoriban még a Manchester United futballistája volt, és még az esős Angliában is előszeretettel használt egy kabrióvá alakítható Bentley modellt. Ami a Continental GT teljesítményadatait illeti, az 560 lóerős, 6 literes motor 300 km/h feletti végsebességre tette képessé az autót.

Bentley Continental GT

9. McLaren Senna, 403 millió forint

A legendás brazil autóversenyző, a tragikus körülmények között elhunyt Ayrton Senna előtt tisztelegve a McLaren 500 példányt gyártott abból az autóból, ami Jeremy Clarkson szerint átírta a szuperautók szabálykönyvét. Ronaldo ebben a kocsiban ülve is átélheti a száguldás élményét, hiszen a McLaren Senna 2,8 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100-ra.

McLaren Senna

8. Mercedes S65 AMG, 86 millió forint

Erre a 80 millió forint fölötti járműre sem sajnálta a pénzt, a 600 lóerőnél is többet produkáló jármű végsebességét alapesetben 250 km/órában korlátozzák.

Mercedes S65

7. Range Rover Sport, 40 millió forint

A gazdag hírességek elsőszámú SUV modellje, a Range Rover Sport sem hiányozhat CR7 garázsából. Ezzel az autóval jár a Juventus torinói edzőközpontjába. A különleges SVR kiadás végsebessége meghaladja a 280 km/órás értéket.

Range Rover Sport

6. Ferrari F12 TDF, 141 millió forint

2017-ben a portugál labdarúgó egy újabb ritkaságot vásárolt magának. A Ferrari F12 TDF modellből ugyanis mindössze 799 példány gördült le a gyártósorról. Nem csoda, hogy Ronaldo annyira kedveli ezt az autót; a 340 km/órás végsebesség, illetve a 2,9 másodperces 0-100 gyorsulás elég meggyőző adatnak számít.

Ferrari F12 TDF

5. Rolls-Royce Cullinan, 133 millió forinttól

Ronaldo gyűjteményében már korábban szerepelt egy ennél is drágább Rolls-Royce Phantom. A Cullinan belső terében a Juventus tiszteletére fekete-fehér bőrborítás díszeleg. A legendás brit márka egyetlen SUV modelljében dolgozó, V12-es motor 571 lóerős teljesítmény leadására képes, a jármű végsebessége pedig elérheti a 250 km/órás értéket.

Rolls-Royce Cullinan

4. Lamborghini Aventador, 105 millió forint

Ha esetleg a Bugatti Veyron magányosnak érezte volna magát Ronaldo garázsában, a portugál futballista vásárolt mellé egy Lamborghini Aventadort is. Ez az autó az olasz gyártó egyik legnépszerűbb modellje. Az Aventador a műszaki adatok alapján 2,9 másodperces 0-100 gyorsulásra, illetve 350 km/órás végsebességre képes.

Lamborghini Aventador

3. Bugatti Veyron, 686 millió forint

Ebből a típusból mindössze 450 példány készült, természetesen CR7 is ki akarta venni a részét a ritkaságból. Végsebessége szintén 400 km/h felett van, a 0-100 sprintet pedig 2,6 másodperc alatt teszi meg.

Bugatti Veyron

2. Bugatti Chiron, 868 millió forint

A portugál sztár 2017-ben vásárolt magának egy ezüstszínű Bugatti Chiront. A lenyűgöző szuperautó 2,5 másodperc alatt gyorsul 0-ról 100-ra, a végsebessége pedig elérheti a 420 km/órát. Mondjuk Torinó utcáin nem sok esély van ezt tesztelni, de azért jó tudni, hogy mire képes a gép.

Bugatti Chiron

1. Mercedes G-Wagon Brabus, 242 millió forint

Ronaldo a 35. születésnapjára barátnőjétől, Georgina Rodrigueztől egy Mercedes G-Wagon kapott, melynek Brabus kiadása akár 242 millió forintot is érhet. A lenyűgöző SUV végsebessége meghaladja a 220 km/órát.

Mercedes G-Wagon Brabus

Ronaldo autógyűjteménye kétségkívül páratlan a maga nemében, de nem csak ő utazik pazar járgányokkal.

Lesd meg, hogy mivel rohangálnak az alábbi hírességek: