A Marvel Cinematic Universe filmstúdió 2008 óta ontja magából a nézettségi rekordokat döntő, hatalmas népszerűségnek örvendő mozifilmeket. Ezekben az alkotásokban számos legendás jármű szerepelt. De vajon milyen autóval járnak a Marvel-sztárok a magánéletben? A most következő összeállításból megtudhatod.

Chris Pratt - Volkswagen Bogár

Chris Pratt A galaxis őrzői, valamint a Bosszúállók filmekben alakítja Peter Quill, azaz Star-Lord szerepét. A színész civilben az egyszerűségre törekszik, kocsifeljáróján egy Volkswagen Bogár áll. Ahogy a mellékelt ábra mutatja, Pratt még az autómosást sem bízza másra, ha ideje engedi.

Chris Pratt

Tom Hiddleston - Jaguar F-Type

A Loki szerepében tündöklő színész egy Peugeot 106 1.1 modellt vásárolt első nagy Hollywood-i sikerét követően, és évekig azzal az autóval járt. Hiddleston aztán egyre többször tűnt fel Jaguar-reklámokban, így a Peugeot helyett mostanában egy Jaguar F-Type volánja mögött látható.

Jaguar F-Type

Elizabeth Olsen - Toyota Prius

A Skarlát Boszorkány civilben odafigyel a környezetvédelemre, és egy Toyota Priusszal jár. Sokak szerint a Prius egy rendkívül takarékos, ám eléggé egyhangú autó, melynél izgalmasabbak hibridek is vannak a piacon.

Elizabeth Olsen

Mark Ruffalo - Volvo V60

Gondoltad volna, hogy Bruce Banner, azaz Hihetetlen Hulk egy Volvo-kombival jár? A színész nagyon szereti ezt az autót, ám azt is elárulta, hogy feliratkozott egy Tesla Coupe S modellre, ám 6345. volt a várólistán.

Volvo Station Wagon

Amennyiben érdekel a Volvo kombija, nézed meg ezt a bemutatót. Ha a videó nem indulna el, ezen a linken érheted el.

Anthony Mackie - Dodge Challenger

A Sólyom szerepét alakító színész hétköznapi autója egy 2010-es Dodge Challenger, melyet 2013-ban ittasan vezetett, így a rendőrök letartóztatták. Anthony Mackie már 2002-ben feltűnt a filmvásznon, szerepelt ugyanis Eminem mellett, a 8 mérföld című filmben.

Anthony Mackie

Chris Hemsworth - Audi Q7

Chris Hemsworth az egyszeri és megismételhetetlen Thor szerepét játssza a Marvel-filmekben. A színész az Audi nagykövete Ausztráliában, így nem meglepő, hogy családja egy Q7-est használ.

Chris Hemsworth

Scarlett Johansson - Mercedes-Benz GLE 350

Scarlett Johansson számára anyaként rendkívül fontos a praktikusság. A népszerű színésznő egy Mercedes-Benz GLE 350 modellel járnak. A 2020-as vadonatúj változat 255 lóerős, 2 literes motorral rendelkezik, az autó alapára pedig 16,5 millió forint.

Scarlett Johansson

Chris Evans - 1967 Chevy Camaro

Amerika Kapitány és a Vasember a filmvásznon kívül szoros barátságot ápolnak egymással. Chris Evans és Robert Downey Jr. annyira jóban vannak, hogy utóbbi megajándékozta barátját egy 84 millió forint értékű, 1967-es Chevrolet Camaróval, melynek kormányán az Amerika Kapitány szimbóluma díszeleg. Te is szeretnél egy ilyen nagylelkű barátot, igaz?

1967 Chevy Camaro

Robert Downey, Jr. - Ferrari California T

A Vasember szerepét alakító Robert Downey Jr. méretes autógyűjteménnyel rendelkezik. Ennek egyik kiemelkedő darabja egy kék színű, Ferrari California T. A kétajtós kabrió 3,8 literes turbómotorja 553 lóerős teljesítmény leadására képes. A színész elárulta, hogy ezt az autót szórakoztatóbb vezetni, mint a filmvásznon hozzárendelt Audi R8-ast.

Robert Downey, Jr.