Ennyibe fognak kerülni a Renault plug-in hibrid modelljei itthon

Közzétéve:
2020-07-02, 09:24

Hamarosan érkezik a Clio, Captur, Megane plug-in hibrid verzióban.

A tisztán elektromos Renault Zoé mellett hibridekkel is bővíti kínálatát a Renault, az E-TECH hibrid hajtásláncok fejlesztésénél a energiafelhasználás és -visszanyerés, valamint a több üzemmódú sebességváltó használatra építkeztek, mely tapasztalatokat a Formula-1-ből szerezték.

Renault Captur E-tech

A Groupe Renault első teljesen hibrid motorja, az E-TECH motor hazánkban 2020 júliusától lesz előrendelhető, az új Clio E-TECH számára a teljes értékű hibrid hajtáslánc 140 lóerős összteljesítményt biztosít. Városi használat során a Clio E-TECH Hybrid akár az idő 80 százalékában elektromos hajtással is működhet, így akár 40%-kal kevesebb üzemanyagot fogyaszt, mint egy belső égésű motor. A WLTP szerint kombinált ciklusban a Clio szén-dioxid-kibocsátása kevesebb mint 100 g/km, ára pedig 6 899 000 forinttól indul kedvezményesen.

Renault Megane E-Tech

A Renault Captur E-TECH már 160 lóerős összteljesítményt kínál, a 9,8 kWh kapacitású, 400 V-os akkumulátornak köszönhetően akár 65 km hatótávolsággal is számolhatnak a vásárlók (városi WLTP). Kedvezményes ára 10 349 000 forinttól indul.

A Renault Megane E-TECH Hybrid Plug-in kezdő listaára várhatóan 10,9 millió forint körül alakul majd.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Toyota Aygo kiadások
2020. január 06.
Persze SUV-re ne nagyon számíts ennyiért, a Dacia és a Lada kínál egyedüli opciót.
Renault Captur
2020. május 29.
A Renault Captur kezdetektől egy sikeres kis városi terepjáró, lássuk, mit tud a legújabb generáció!

További hírek