Rendhagyó módon nem csak Budapesthez közeli eseményeket szedtem össze neked és a nagycsaládnak. Amennyiben kedved tartja, elgurulhatsz Debrecenig, vagy éppen magad mögött hagyhatod az országot is, és irány Szlovákia!

Michelisz a Szlovákiaringen

WTCR Túraautó-világkupa 2019, Slovakiaring

A Túraautó-Világkupa következő állomásának a Slovakiaring ad otthont, érdekesség, hogy a 2019-es szezonban nincs szlovák résztvevője a sorozatnak, így az eseményt hirdető plakátokon és szórólapokon a Tassi-Michelisz páros köszön vissza rád.

A pénteki nap két szabadedzést, illetve az időmérőket foglalja magában, melynek során a három futam rajtsorrendje fog körvonalazódni. A megmérettetésekre vasárnap kerül sor, egyre délelőtt, kettőre pedig a délután folyamán.

2019 WTCR Túraautó-világbajnokság reklámplakátja

Minden további információt a rendezvény Facebook eseményénél találsz!

A Közlekedési Kultúra Napja - Nyílt nap

Hazánk jelentős eredményeket ért el az elmúlt időszakban a közlekedésbiztonság javítása terén, de ennek ellenére mindig van hova fejlődni, és ez nem csak a közlekedésre, illetve annak biztonságára igaz! Néhány évvel ezelőtt, hagyományteremtő szándékkal a Közlekedéstudományi Intézet, a Nemzeti Közlekedési Hatóság, a Budapesti és Pest Megyei Mérnöki Kamara, és 10 rendező szervezet a Közlekedéstudományi Egyesület koordinációjával egy esemény megszervezésének lehetőségét kezdeményezte, mely nem más, mint a Közlekedési Kultúra Napja.

Az idén 2019. május 11-én, szombaton megrendezésre kerülő eseményen a belépés minden érdeklődő számára ingyenes, egyes programjai viszont regisztrációt igényelnek! Ha felkeltette érdeklődésed az esemény, nincs más választásod, mint a Közlekedési Kultúra Napja honlapjára kattintani, ahol még több érdekességet megtudhatsz.

Közlekedési Kultúra Napja 2019

„Retro” veterán autós találkozó Debrecenben

A Veterán Zsiguli Egyesület szervezésében immáron hetedik alkalommal kerül megrendezésre az úgynevezett Retropartyzánok járműkiállítás Debrecenben. A Facebook esemény csaknem 3 300 érdeklődőt számlál, úgyhogy abban biztos lehetsz, hogy amennyiben ellátogatsz, unatkozni és tétlenkedni biztosan nem fogsz!

A szervezők gondoskodtak arról, hogy a programok minden korosztály számára élvezhetők legyenek! Az eseményt szombaton 9:00 és 20:00 óra között, míg vasárnap 9:00 és 16:00 óra között látogathatod.

Lada 1200 oldtimer

AmCars – Aeropark

2019. május 12-én, vasárnap többnyire klasszikus amerikai autócsodák lepik majd el a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér Aeroparkját. A 11. alkalommal megrendezésre kerülő találkozó programjai közt például az autó, motor közönségszavazásos szépségverseny és a felni kitartó verseny szerepel, de különleges ajándékok is gazdára találhatnak majd.

Tizenegyedik AmCars rendezvény

Részletesebb információkat a rendezvénnyel kapcsolatban az esemény Facebook oldalán találsz!