2019. április 17. | 12:14

Végre a magyar vásárlók számára is elérhetővé vált a Tesla Model 3 Standard Range Plus és a Long Range hátsókerékhajtású változata. A Standard kivitel olcsóbb, mint a Long Range vagy a Performance, ezért néhány extrát nélkülöznöd kell!

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, ha a Magyar Autókereskedőház Zrt.-n keresztül rendelsz Model 3-at, akkor a várakozási idő alig 2 hónapra rövidül! A Tesla-tulajdonosokat összefogó teslasok.hu weboldalon is leírták a vásárlás menetét részletesen, de a MAH Zrt. korábbi cikkéből is kiderül minden.

Ami minket, európaiakat leginkább foglalkoztatott a Tesla népautójának kapcsán, az az ára, illetve az, hogy milyen motorizációval kapható. Eddig a Model 3 két verzióban volt rendelhető: Long Range, illetve Performance változatban. Mind a két modell Dual-motoros, tehát összkerékhajtásos kivitelben értelmezendő, a Long Range 4,8, a Performance 3,5 másodperc alatt futja meg a 0-100-as sprintet, a Long Range kivitellel a WLTP-szabvány szerint 560 kilométer is megtehető egyetlen feltöltéssel. A MAH Zrt.-n keresztül vásárolva, teljeskörű ügyintézéssel már bruttó 20 390 000 forinttól (br.uttó 63 990 €) a tiéd lehet az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező elektromos autó a piacon!

Már kapható a Tesla Model 3 Standard Range Plus és a Long Range hátsókerékhajtással!

A Tesla Model 3 Standard Range Plus is végre elérhető a magyar vásárlók számára is! Ebben a változatban egy elektromotor található, tehát hátsókerekes járműről van szó, melynek alapára (fekete külsővel-belsővel, 18”-os kerekekkel, Autopilottal – már az alapcsomag része) bruttó 52 390 €, ami az aktuális árfolyamon számítva 16 800 949 Ft, mely összeg már tartalmazza a teljeskörű ügyintézést is. A hatótáv a WLTP szabvány szerint 415 km, 5,6 másodperc alatt éri el a 100 km/h-t, végsebessége pedig 225 km/h.

A Standard Range Plus kivitel viszont nem kapja meg a teljes prémium csomagot, tehát az autóban első ülésfűtés van, standard hangrendszer található benne, nincs például internetes böngésző, zene & média streaming, élő forgalomfigyelő navigáció, üvegtető. Aki tehát minden kényelmi és szórakoztató berendezést igénybe szeretne venni, annak továbbra is a Longa Range vagy a Performance modellek közül kell választania.

A Standard Range Plus kivitelen kívül megjelent a még a Long Range hátsókerekes változata is. Ennek alapára (fekete külsővel-belsővel, 18”-os kerekekkel, Autopilottal – már az alapcsomag része) bruttó 57 890 €, ami az aktuális árfolyamon számítva 18 564 744 Ft. A Dual-motoros Long Range és Performance modellek alapárába is már beletartozik az Autopilot, tehát az előbbi alapára bruttó 63 390€, mai árfolyamon 20 390 000 Ft, az utóbbié pedig bruttó 73 790 €, mai napi árfolyamon, bruttó 23 663 715 Ft környékén alakul.

Amennyiben már nyár elején szeretnéd a saját Tesla Model 3-ed vezetni, úgy keresd fel Mudri Dániel értékesítési vezetőt (+36-20-366-3447, daniel.mudri@mahzrt.hu) bizalommal!

Ajánlott Tesla-cikk: