Fenyegető lett a Mil-Spec új H1 átirata

Közzétéve:
2019-08-14, 11:50

A friss Hummer tuning a Launch Edition #007 sorszámot kapta.

Összesen 12 kiadást csinál az amerikai Mil-Spec műhely a Hummer H1-ből, éppen most mutatták be a hetedik verziót, ami akár egy Batman filmből is kigurulhatott volna, olyan sok a fekete rajta. Nehéz volt elképzelni, hogy lehet a gyárinál fenyegetőbb kinézetet adni ennek a modellnek, de ezek szerint nekik sikerült.

Mil-Spec Hummer H1 elölről

A járművet egy 6,6 literes, Duramax gázolajos V8 hajtja, mely 500 lóerőt és 1355 Nm-t produkál. Az összes Launch Edition modellben lecserélték a gyári verziókban dolgozó állandó összkerékhajtást, helyette pedig kapcsolható négykerékmeghajtást szereltek be. A rendszer a GM nehézgépeiből származik, melyhez 6 fokozatú Allison automatát párosítottak.

A négyajtós pickup fényezésénél többféle feketét alkalmaztak. A külső burkolat egy része kevlárral szőtt poliuretán anyagból készült, selyemfényű fekete színre fújva. A beltérben se keress sok színt, itt is mindent a fekete ural. Az üléseket nappabőrrel húzták be, és javítottak a deréktámaszokon is. A kormányt a Porsche modellek ihlették, a hang terén pedig JL Audio rendszer dolgozik.

Mil-Spec Hummer H1 hátulról

Mil-Spec Hummer H1 beltere

A futóművet is megerősítették, a fékeket pedig 6 dugattyús Wilwood példányokra cserélték. A gyári rugóutat jóval nagyobbra vették elöl és hátul is, a kasztni alá pedig 20 colos kerekek kerültek. Mindezért közel 300 ezer dollárt (nagyjából 86 millió forintot) kér a Mil-Spec, amely jól jelzi azt, hogy mit kell kifizetnie annak, aki egy ekkora vasat akar birtokolni.

Itt egy videó egy korábbi Mil-Spec Hummer kiadásról, a Launch Edition #001-ről egészen pontosan.

Kapcsolódó írások

2019-es Audi Q8 ABT tuning elölről
2019. szeptember 24.
Az Audi A6, A7 és Q8 modelleket is kezelésbe vették.
2019-es BMW X4 M40i tuning elölről
2019. szeptember 24.
A BMW crossover modellje Flamenco vörös fényezést kapott.

További hírek