Fenyegető lett a Mil-Spec új H1 átirata

Közzétéve:
2019-08-14, 11:50

A friss Hummer tuning a Launch Edition #007 sorszámot kapta.

Összesen 12 kiadást csinál az amerikai Mil-Spec műhely a Hummer H1-ből, éppen most mutatták be a hetedik verziót, ami akár egy Batman filmből is kigurulhatott volna, olyan sok a fekete rajta. Nehéz volt elképzelni, hogy lehet a gyárinál fenyegetőbb kinézetet adni ennek a modellnek, de ezek szerint nekik sikerült.

Mil-Spec Hummer H1 elölről

A járművet egy 6,6 literes, Duramax gázolajos V8 hajtja, mely 500 lóerőt és 1355 Nm-t produkál. Az összes Launch Edition modellben lecserélték a gyári verziókban dolgozó állandó összkerékhajtást, helyette pedig kapcsolható négykerékmeghajtást szereltek be. A rendszer a GM nehézgépeiből származik, melyhez 6 fokozatú Allison automatát párosítottak.

A négyajtós pickup fényezésénél többféle feketét alkalmaztak. A külső burkolat egy része kevlárral szőtt poliuretán anyagból készült, selyemfényű fekete színre fújva. A beltérben se keress sok színt, itt is mindent a fekete ural. Az üléseket nappabőrrel húzták be, és javítottak a deréktámaszokon is. A kormányt a Porsche modellek ihlették, a hang terén pedig JL Audio rendszer dolgozik.

Mil-Spec Hummer H1 hátulról

Mil-Spec Hummer H1 beltere

A futóművet is megerősítették, a fékeket pedig 6 dugattyús Wilwood példányokra cserélték. A gyári rugóutat jóval nagyobbra vették elöl és hátul is, a kasztni alá pedig 20 colos kerekek kerültek. Mindezért közel 300 ezer dollárt (nagyjából 86 millió forintot) kér a Mil-Spec, amely jól jelzi azt, hogy mit kell kifizetnie annak, aki egy ekkora vasat akar birtokolni.

Itt egy videó egy korábbi Mil-Spec Hummer kiadásról, a Launch Edition #001-ről egészen pontosan.

Forrás:

Kapcsolódó írások

1977 Austin Mini 600 lóerővel
2019. július 13.
Hát tényleg nem! A 600 lóerősre tuningolt Austin Mini egészen más élményt nyújt, mint az eredeti 34 lovas verzió.
Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
Top 8 tuning felni, amik nélkül értelmetlen az élet
2018. január 22.
Egy autót nem öltöztet jobban semmi, mint azok kerekei. Az öltöztetés királyainak listája pedig igencsak hosszas, de leszűrtem nektek nyolc márkát, amik a legelismertebbek a piacon akár történelmükkel, akár innovációikkal.
Micsoda Amazon – 1966-os tuningolt Volvo Amazon
2018. április 09.
A Volvo Amazon nem éppen az a megszokott tuning alap, amire számít az ember, mégis épülnek olyan darabok, amik lerobbanthatják az álladat.