kedd - 2023. február 07.
1 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 622 Ft
100 668 Ft
D 668 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Forgalommal szemben vezető idős asszony okozott balesetet az M6-oson

2020. december 11. | 13:44

Milliós kár keletkezett a szabályosan közlekedő autókban.

Két autó ütközött az M6-os autópályán egy forgalommal szemben haladó gépjármű miatt, amelynek 77 éves sofőrje segítségnyújtás nélkül hajtott el a helyszínről. A vétkes sofőrt 30 percen belül azonosították a rendőrök.

2020. december 8-án délelőtt az M6-os autópálya külső sávjában egy idős asszony Százhalombatta irányából Érd felé haladt személygépkocsijával a forgalommal szemben. A vele ellentétes irányba, ám teljesen szabályosan közlekedő autós satufékezett és az elakadásjelzőt is bekapcsolta, hogy elkerülje az ütközést. A mögötte érkező jármű vezetője azonban nem tudta elkerülni a kontaktot, járművével nekiütközött a satufékező kocsi bal hátsó részének, majd nekicsapódott a bal oldali szalagkorlátnak.

A két sofőr nyolc napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedett, a kocsikban pedig milliós nagyságú anyagi károk keletkeztek. A balesetet előidéző nő a segítségnyújtás helyett megfordult a sztrádán az autójával, majd hazavezetett.

A helyszínre érkező rendőrök 30 percen belül azonosították a vétkes gépkocsit és annak tulajdonosát.  A 77 éves asszonyt a gárdonyi egyenruhások ercsi lakóhelyén érték utol, aki a cselekmény elkövetését nem tagadta. Az Érdi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt indított eljárást a nővel szemben.

Ralf Schumacher: Csapattársként Hamilton még legyőzné Russellt 40 kilométeren át üldöztek a rendőrök egy ittas gyorshajtót az 5-ös úton - VIDEÓ

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!