A hírességek séfje, Gordon Ramsay nem titkolja, hogy szereti a gyors és extravagáns kocsikat, ezt pedig az alábbi videóban be is mutatja. Sőt, nem csak megmutatja, de még pályára is viszi őket, méghozzá Brands Hatch-re, ami sok gamer számára lehet ismerős a TOCA Race Driver 3-ból vagy más hasonló játékból.

Ez a pálya nem amatőröknek való, hiszen nagyon alattomos és könnyen megtréfálhatja az embert, főleg ilyen autók volánja mögött. Viszont ha ügyes és bevállalós vagy, hihetetlen élményben lesz részed.

Ramsay családjával és barátaival megjáratta a garázsában található szuperautókat. Többek közt egy McLaren Senna, két Ferrari LaFerrari, egy Aston Martin DBS Superleggera, egy Ferrari F12 TDF, egy Porsche 918 Spyder és még sok más gyönyörű technika előkerült.

Gordon Ramsay szuperautói Brands Hatch boxutcájában

A videóban az egyik kedvenc részem, amikor a gyönyörű McLaren Sennából „kicsúszva” puszit ad az autónak. Volt szerencsém a Red Bull Ringen élőben, a pályán körözve látni egy példányt, majd azt is, ahogy elkezd füstölni a hátulja. Utóbbi nem volt annyira funny, viszont minden szempontból szinte tökéletes autót alkotott a McLaren.

Gordon Ramsay autói a kamionokon

Egyre szimpatikusabb nekem ez a fickó, mivel bevállalós. Nem sok gyűjtő meri utcára vagy pályára vinni féltett kincseit, pedig ilyen körülmények közé szánták őket anno a gyártók.

Íme, ezt a videót töltötte fel Youtube csatornájára pár nappal ezelőtt a sztárséf, hidd el, érdemes megnézni: