2023. február 09. | 11:31

A zenész egy Facebook-posztot rakott ki az esettel kapcsolatban, ahol elmesélte a történteket.

A Tankcsapda zenekar dobosa, Fejes Tamás tett közzé egy videót. A dühös hangvételű anyagból kiderül, hogy elkapták őket gyorshajtásért.

Éppen február 3-án siettek egy koncertjükre Szegedre, amikor buszukkal a 47-es főúton 121 km/órával haladtak. Ez már elég volt ahhoz, hogy a rendőrség bemérje őket.

A videóban elhangzik, hogy Fejes azért hajtott gyorsan, mert ideges volt és észre sem vette, hogy mélyebben nyomja a gázpedált, mint kéne. Később viszont egy interjúban beismerte, hogy hibázott.

„Egy kurva kibaszott négyzetméter felület sincsen, ahol ne lenne kátyú, vagy ne baszná szét a futóművet; egyetlen helyen lehet haladni, ott meg bemérnek" - mondta.

 A rossz utakkal kapcsolatos kiakadása nem jogtalan, hiszen mint tudjuk, Magyarországon sok szakasz van vállalhatatlan állapotban. Ez tönkreteszi az autó futóművét, esetenként szerkezetét és sokan emiatt frusztráltabban vezetnek.

A zenekar dobosa később a Ripostnak adott egy interjút, ahol elmesélte az egészet. Ebben az is benne van, hogy tudja, mit tett, vállalja érte a felelősséget és kifizeti a bírságot.

Én vezettem, egyetlen szakasz van, ahol lehet menni, megszaladt a lábam. A kényelmes turnébuszban mindig jó hangulatban telik az utazás – most is –, így észre se vettem, hogy túl gyorsan hajtok. Egyébként nagyon jófejek voltak, amikor megállítottak, kiderült, hogy sikerült 121-gyel hajtanom. Ez van, lemeszeltek bennünket, vállaltam a felelősséget, 30 ezer forintos bírságot kaptam. De a koncertre odaértünk időben, szuper buli volt!

Depositphotos