Ha szeretnéd, hogy legyen Alapjárat, ahhoz a Te segítségedre van szükség

Tóth Balázs
Közzétéve:
2020-03-21, 23:33

Azt is elmondjuk, hogyan képzeljük ezt.

Nem titkoljuk, a koronavírussal kapcsolatban kialakult helyzet az Alapjárat szerkesztőségének munkáját, mi több, anyagi helyzetét is érzékenyen érinti. Tesztautókról egy ideig csak álmodozhatunk, lőttek a különleges autók bemutatójának, az autós eseményekről, találkozókról való riportoknak és az interjúknak is. Pedig hidd el, ahogyan Te is, minket is ez éltet, mozgat.

Arra kérünk, támogass bennünket a Patreonon, ahol már $3-tól hozzáférhetsz exkluzív tartalmakhoz. A Patreon felülete egyszerű, megbízható, akár Gmail fiókoddal vagy Facebookkal is beléphetsz.

De van egy weboldalatok, miért nem írtok több cikket? Akkor többször jelennek meg az idegesítő reklámjaitok is.

A kérdés jogos. Persze, olvasnivalóval tudunk szolgálni, az autós hírműsor sem áll le, ahogyan bütyköldés videókat is tervezünk készíteni. A reklámblokkokból és a szponzorált tartalmakból igyekszünk elérni a rentabilitást, vagy legalább egy ahhoz közelítő állapotot, ám a koronavírus okozta gazdasági válság nem segíti elő törekvéseinket. A hazai cégek sorra függesztik fel tevékenységeiket vagy húzzák le a rolót, csupán egy szűk szegmens az, ami nyer a helyzeten, mint a szupermarketek vagy éppen az ételkiszálításra szakosodó cégek.

Ígéretes megállapodások, partneri kapcsolatok mentek a levesbe (legalábbis ideiglenesen), s ki tudja ha helyreáll a világ rendje, mi lesz a helyzet. Jelenleg most sokan a túlélésre játszanak, és a koronavírus járvány lecsengése után sem feltétlenül az őrült költekezés lesz a jellemző a cégekre, főleg, ha hosszú hónapokig elhúzódik ez az egész.

Mégis mit vártok tőlem? Én adjak pénzt nektek?

Elvárásaink nincsenek, csupán kérésünk. Ha abban a kiváltságos helyzetben vagy, hogy megteheted, küldhetsz nekünk pénzt a Patreon felületén. Emberek vagyunk, mi is pénzből élünk, és most arra kérünk, hogy segíts nekünk túlélni. Segíts nekünk abban, hogy szórakoztathassuk azokat, akik vállalják velünk együtt, hogy nem mozdulnak ki a négy fal közül, csak ha ez elengedhetetlenül szükséges.

Ha olyan céged van, amelyik fenntartható ebben a szorult helyzetben, hirdethetsz is nálunk. Kiemelkedően jó eredményeket tudunk összehozni, ha együttműködnél velünk, hiszen jóval kisebb reklámzajban tudunk mozogni akár a weboldalunk tekintetében, akár a közösségi média felületeken. Egy szó mint száz, jóval több olvasónkat érheted el, mint egy átlagos tavaszi napon.

Az Alapjárat szerkesztősége
Az Alapjárat szerkesztősége a Te segítségedet kéri!

Nekem kajára kell a pénz, nem tudok egy fillért sem adni!

Természetesen nem vetünk meg, ha ésszerű mértékben feltöltöd az éléskamrád, veszel némi extra adag tisztítószert, és esetleg két karton wc papírt is begyűjtesz. Sokakat elbocsájtanak az állásukból, van, akiket pedig napokon, heteken belül fognak. Nem kérjük, hogy az utolsó forintjaidat küldd el nekünk.

Ha nem vagy abban az anyagi helyzetben, hogy e módon támogass bennünket, még mindig segíthetsz nekünk, méghozzá többféleképpen is.

  • Szólj hozzá tartalmainkhoz a Facebookon vagy a YouTube csatornánkon!
  • Akkor is írhatsz egy bátorító szót, ha nem szeretnél kisregényt írni a témáról
  • Lájkold, oszd meg az ismerőseiddel a cikkeinket, videóinkat!

Mindezzel segíted, hogy a tartalmaink nagyobb elérést kapjanak, ezáltal a reklámbevételeink is növekedhetnek. És ha már reklámok, nem bánjuk, ha néhány hirdetésre rákattintasz, amit az Alapjarat.hu felületén látsz. Neked 2 másodperc az életedből, nekünk viszont nagy segítség ez. Ha reklámblokkolót használsz, legalább erre az időszakra megkérünk, hogy kapcsold ki, amíg virtuális hasábjainkat lapozgatod.

Köszönjük a segítséged és hogy elolvastad ezen sorokat.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

2018-as Renault Zoe elölről
2019. február 18.
A kormány ösztönzi az embereket a villanyos járművek használatára, ám az ehhez tartozó infrastruktúra pár kanyarral le van maradva
Autótisztítás mikroszálas kendővel
2019. július 26.
Gondolkoztál már azon, hogy autód karosszériája miket él át az időjárási viszontagságok, környezeti behatások miatt? Hogy milyen küzdelmet folytat a fényezés nap, mint nap, hogy még tovább maradhasson csillogó? Ha még nem, akkor épp itt az ideje, hogy gondoskodj a karosszéria épségéről!

További hírek