Házilag készített Cybertruck bukkant fel egy Tesla-bemutatóterem előtt

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-12-09, 12:02

Trollkodás level 999999.

Hölgyeim és Uraim, komoly cinkelés áldozata lett a Tesla! Történt ugyanis, hogy a minap valaki leparkolt egy házilag készített Cybertruckkal az egyik Tesla-bemutatóerem előtt. Én biztos vagyok abban, hogy egy vérbeli troll keze volt benne a dologban.

Elon Musk alaposan felkavarta az állóvizet aznap, amikor megmutatta a világnak a Tesla futurisztikus pickupját. A premier finoman szólva sem sikeredett fényesre, és sokan meg vannak győződve arról, hogy a Tesla-vezér a bolondját járatja a világgal. Kollégám, Peti is így gondolja, szerinte a Tesla Cybertruck nem más, mint egy átverés.

A legolcsóbb, egymotoros modellek gyártása 2022 végén kezdődhet a tervek szerint, de valaki nem bírt addig várni, szóval néhány kartonpapír és ragasztószalag segítségével átalakított egy autót, így megszületett a szegény ember Cybertruckja. Hát ez lett a végeredmény:

Redneck Cybertruck from r/funny

Emberünk azonban tovább ment, a házilag készítette verdával beparkolt az egyik Tesla-bemutatóterem elé. Valaki le is fotózta a kocsit, a képet pedig feldobta a Redditre. Szerintem Musk röhögni fog, ha meglátja a fotót, majd elégedetten hátradől, hiszen az neki csak jó, ha a Cybertruck beszédtéma marad az emberek körében.

Ha kíváncsi vagy az autós világ legfrissebb híreire, akkor nézd végig az Alapjárat aktuális hírműsorát!

Jalopnik

Reddit

Kapcsolódó írások

Elon Musk áll a betört ablakú Tesla Cybertruck előtt
2019. november 25.
A bemutató előtti próbán minden simán ment.
A Tesla Motors története
2017. január 25.
Minden autógyárnak megvan a maga kis története, de nincs még egy olyan, amelyik úgy és annyira változtatta meg a világot, mint a Tesla

További hírek