2020. március 13. | 13:04

Egyenesen a Pagani műterméből, az olaszországi Modenából.

A Genfi ​​Autószalon mindig is fontos volt a Pagani számára, az ideit viszont törölték a koronavírus miatt, így a legtöbb kiállítóhoz hasonlóan az olasz márka is az interneten mutatta meg újdonságait. Valójában Horacio Pagani úgy döntött, hogy egyedül mutatja be az autókat egy 17 perces videóban a márka hivatalos YouTube csatornáján.

Februárban már leleplezték az Imola névre keresztelt típust, amely a Huayra hiperautó legújabb verziója. Nevét arról a városról kapta, ahol a híres Autodromo Internazionale Enzo e Dino Ferrari versenypálya található. Összesen 5 darabot gyártanak majd a 7 számjegyű (dollár) árcédulával ellátott modellből, az sem meglepő, hogy már el is kelt az összes.

A Huayra Imola ikerturbós, 6,0 literes V12 AMG motorja 827 lóerő és 1100 Nm nyomaték leadására képes, ezzel a legerősebb Pagani a piacon.

A másik modell pedig a Huayra Roadster BC, amely egy szintén ritka tető nélküli hiperautó, amelynek ára 3,5 millió dollár, vagyis több mint 1 milliárd forint. Ebben is egy 6,0 literes AMG V12 dolgozik, amely 800 lóerő és 1049 Nm nyomaték leadására képes.

Kétségkívül mind a két autó gyönyörű és roppant exkluzív. Az alábbi videóból több infót is megtudhatsz.

Sportautót vásárolnál? Nézz körül a Pannonhandel.eu weboldalán, és keresd a Pannonhandel Invest Zrt. munkatársait (+36 20 262 22 62, info@pannonhandel.eu) bizalommal!