Irány ki a városból, tetősátras Jimnyvel!

Közzétéve:
2019-06-13, 11:00

Mi másra lehetne szükséged egy gyors meneküléshez a város zajától, mintsem egy Suzuki Jimnyre, na meg azzal együtt egy tetősátorra?

Ha eddig még nem volt szerencséd a Suzuki kisterepjárójához, a Jimnyhez, vigyázz, mert könnyen elcsábíthat! Főként miután megnézted a videót:

Nemrégiben lecserélték a Suzuki Jimny 1998-as, vagyis húszéves generációját, ám a világszerte tomboló crossoverek és szabadidő-autók iránti láz ellenére a tervezők és fejlesztők gondoskodtak arról, hogy a modernizált gépjármű továbbra is terepen érezhesse leginkább otthon magát. Az erre intő jelek közé tartozik például a létraalváz, a merev hidas felfüggesztés, vagy éppen a kapcsolható összkerékhajtás felező funkcióval kiegészülve.

ROAM Overlanding

A Roam Overlanding arról szól, hogy oda menekülj a nyomasztó és idegörlő városi rohanástól, ahová az adott pillanatban szíved leginkább húz. Fogd meg magad és rugaszkodj el a valóságtól. Ez valójában nem más, mint egy utazás, melyhez egy jármű szükségeltetik, hogy felfedezhesd a körülötted lévő nagyszerű világot.

Roam Overlanding Suzuki Jimny

A Roam Overlanding YouTube csatornáján könnyen nyomon követheted a vadonatúj Suzuki Jimnyvel átélt kalandos utazásokat. A legújabb kiegészítő, mellyel ezúttal ellátták az autót nem más, mint egy Eezi-Awn Blade tetősátor.

Suzuki Jimny tetősátorral oldalról

Valójában nincs szükség egy hétüléses SUV-ra ahhoz, hogy legyen egy „mobilházad”, amivel elhúzhatsz a vadonba. A fenti videó a tetősátor rendkívül egyszerű felhelyezéséről továbbít információt a nézők felé, az eszköz egyben kalandosabb megjelenést kölcsönöz az off-road járműnek.

A Roam Overlanding küldetései közé tartozik továbbá, hogy megismertesse és elkalauzolja az embereket az utángyártott kempingfelszerelések széles választékában. A csapattagok egy igazán strapabíró jármű építését szeretnék véghezvinni, mely biztonságos és megbízható módon eljuttatja utasait a világ egyik végéről a másikra.

Suzuki Jimny nyitott tetősátorral és csomagtér ajtóval

A legelső modifikációk közé tartozott, hogy új, off-road gumiszettet kapott a Suzuki, BF Goodrich-fejlesztésűt, valamint egy tetőcsomagtartót. Nem sokkal később új lökösök és küszöbök kerültek az autóra, ezután került csak képbe a tetősátor.

A Roam Overlanding hivatalos honlapján megtalálod a termékismertetőket, illetve további információkat a járműről, valamint a helyekről. A kalandban résztvevők gyakran tesznek közzé blogbejegyzéseket is, hátha attól megjön embertársaik kedve is egy kis kiruccanáshoz.

 

Kapcsolódó írások

Suzuki Jimny
2020. január 24.
Az emissziós korlátozások egyik áldozata a Jimny lehet, bár haszongépjárműként még tovább élhet.
Ötajtós Suzuki Jimny elölről
2020. április 02.
A Suzuki főleg az indiai piacra szánja a hosszított modellt.

További hírek