Itt a Suzuki új kombija, a Swace

Közzétéve:
2020-09-16, 10:45

Az európai piacra szánt modell gyakorlatilag egy átemblémázott Toyota Corolla.

A két japán gyártó, a Suzuki és a Toyota közötti együttműködés következtében a Suzuki újabb modellt mutatott be, amely a Swace nevet kapta. A kombi jármű egy átemblémázott Corollának mondható, és a korábban már bemutatott Across SUV-hoz hasonlóan ezt is a Toyota segítségével dobják piacra.

2020 Suzuki Swace elölről

Az egyedüli különbség a két kombi közt az orr-részen fedezhető fel, egyébként ikertestvéreknek mondhatók. A Swace 7 különböző színben lesz elérhető, méreteiben persze egyezik a Toyota modelljével. Az orrában ugyanaz az 1,8-as motor dolgozik majd, amelyet egy elektromotor támogat. A Suzuki nem adott meg összteljesítményt, a Toyotánál ez maximum 120 lóerő lehetett ebben a konfigurációban. A Swace értékesítését 2020 telén tervezik elkezdeni Európában, arról azonban egyelőre nincsenek pontos információk, hogy Magyarországon mikor jelenhetnek meg az első példányok a Suzuki kombijából.

Amennyiben érdekel a Toyota Corolla, nézd meg ezt a bemutatót. Ha a videó nem indulna el, ezen a linken tekintheted meg.

Kapcsolódó írások

Toyota Aygo kiadások
2020. január 06.
Persze SUV-re ne nagyon számíts ennyiért, a Dacia és a Lada kínál egyedüli opciót.
Új Corolla ütközik a régivel. Túlélted volna?
2017. május 19.
Az autók biztonságtechnikai szempontból is forradalmi fejlődéseken mentek keresztül. De vajon egy új autóban nagyobb az esély a túlélésre?

További hírek