Jéghidegre fagyasztott taxi furikáz Londonban

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-07-07, 11:50

Még nyalóka is jár az utasoknak.

Londonban is kitört a kánikula az elmúlt napokban, valakiben pedig felmerült, hogy egy taxi utasterét igazán át lehetne alakítani fagyasztóvá, hogy legalább ott ne szenvedjen a hőségtől az ember. Az ötlet végül eljutott a megvalósításig.  

A jeges taxi értelemszerűen azt a célt szolgálja, hogy az utasok hűvösben maradjanak legalább pár percre. Ennek érdekében az autó korszerű légkondicionáló rendszerrel és szárazjéggel ellátott fagyasztóval lett felszerelve.

Légkondis taxi is szállít utasokat Londonban

„Már 10 nyarat végig dolgoztam itt Londonban, én aztán tudom, hogy mennyire nagy szükség van egy légkondival felszerelt taxira. Egy szimpla taxiban meg lehet őrülni a nagy melegben, pedig fontos, hogy hidratált maradjon az ember” – nyilatkozta a Cool Cab névre keresztelt járgányt vezető sofőr.

A jeges taxi egyébként nagy népszerűségnek örvend az emberek körében, az utasoknak még nyalóka is jár, azzal is hűthetik magukat.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Volkswagen CC klímapanel
2019. június 30.
A leggyakoribb hibák, amelyeket elkövethetsz a klíma használata közben.
Megérkezett a Taxi 5 hivatalos előzetese! VIDEÓ!
2018. február 04.
A Taxi 5 idén tavasszal lesz látható a magyar mozikban. A legendás 407-es Peugeot ezúttal Ferrarikat és Lamborghiniket vesz üldözőbe.

További hírek