Jó mókának indult a hóban csúszkálás, baleset lett a vége – VIDEÓ

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2021-01-19, 14:12

A technika adott volt, a megfelelő szaktudás viszont a jelek szerint hiányzott.

A hóban csúszkálás nemcsak mifelénk népszerű, hanem külföldön is. A csúszós talajon könnyebb az autóval pörögni-forogni, de a rutintalanabb sofőrök kezéből bármelyik pillanatban kicsúszhat az irányítás, ez pedig sok esetben balesethez is vezethet. A Jeep Grand Cherokee volánjánál ülő autós a saját bőrén tapasztalta meg, milyen szörnyű az, amikor nem vagy ura a szituációnak.

Drifting in the snow from r/IdiotsInCars

A Redditen bukkant fel az a videó, amin az látható, amint a Jeep egy BMW társaságában vígan csúszkál egy nyitott parkolóban, amit rendesen befedett a hó. A Jeep sofőrje egy ízben belehibázott a manőverezésbe, melynek eredményeként az SUV elkezdett csúszni a parkoló széle felé.

A Jeep útjába nem került olyan tereptárgy, ami véget vethetett volna a tehetetlen sodródásnak, így sajnos a terepjáró végül lecsúszott egy töltésen, és feltehetőleg belecsapódott az árok alján húzód fasorba. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a Jeep lassú tempónál sodródott le az útról, remélhetőleg senki nem szenvedett sérülést a balesetben.

Carscoops

Reddit

Kapcsolódó írások

Közúti baleset személyi sérüléssel
2019. augusztus 26.
A Toyota biztonsági rendszerének felára nem lesz túl drága.
Michelisz Norbert összetört versenyautója oldalról
2019. november 15.
A magyar pilóta autója csúnyán összetört a második időmérőn.

További hírek