Jól halad 2020-as céljai elérésével a BMW

Közzétéve:
2020-10-09, 09:54

A bajor vállalat pénzügyi igazgatója szerint az év végére teljesíteni fogják a saját célkitűzéseiket, valamint ez EU-s előírásoknak is meg tudnak felelni.

Jó úton halad 2020-as céljai elérése felé a BMW. A német autógyártó az előrejelzések szerint teljesíteni tudja az éves célkitűzéseit, valamint az Európai Unió szén-dioxid kibocsátásra vonatkozó előírásainak is meg tudnak felelni. Erről a BMW pénzügyi igazgatója, Nicolas Peter számolt be, egy csütörtökön tartott telefonos sajtótájékoztatón.

„A harmadik negyedévünk sokkal jobb volt, mint a második. A dolgok most nyilván egy kicsit lassabban mennek. Kínában a tavalyi évhez képest szeptemberben 5 százalékkal emelkedtek az eladások, ez a mi számainknak is jót tett” - fogalmazott Nicolas Peter.

BMW

A BMW egy 0 és 3 százalék közötti adózás előtt nyereség különbözettel számolt idén. A koronavírus-járvány miatt tavasszal be kellett zárni a gyárakat és kereskedéseket, így az eladások száma is jelentősen visszaesett. A bajor vállalat szeretné fellendíteni az elektromos autók értékesítését is, hogy megfeleljenek a 2021-től szigorodó európai károsanyag-kibocsátási szabályoknak.

Prémium járművet vásárolnál? Ne habozz tovább, és keresd fel a Magyar Autókereskedőház Zrt. kollégáit telefonon (+36203663447) vagy e-mailben!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!

További hírek