Karácsonyi reklámban a 2019-es Audi RS5 Sportback

Közzétéve:
2018-12-14, 10:43

Láttam már látványos és izgalmas reklámokat a német gyártótól. Most az ünnepek közeledtével előrukkoltak egy mikulásos kisfilmmel.

Te gondolkodtál már azon mivel tölti a mikulás a szabadidejét, miután a világon mindenhova kiszállította az ajándékokat? Én azt hittem, hogy munkával és sütievéssel. Valószínűleg nem áll messze az igazságtól. Azonban, mint minden férfi életében nála is bekövetkezett a  jelenség, amikor szerelembe esik egy autóval. Az ajándékok kézbesítése közben meglátja az ablakból a 2019-es Audi RS5 Sportback-et, ami nagyon megtetszik neki. Az Alapjáratnál járt az előző Audi RS5, amit jól le is tesztelt kollegánk.

A télapót mindig nagy pocakkal és ősz szakállal ábrázolják, valószínűleg a sok süti és tej miatt van, amit a néphiedelem szerint fogyaszt. Illetve rénszarvas szánon közlekedik. Azonban most újítani akar, és ezt mutatja meg neked az Audi a legújabb kisfilmjében.

Egyik reggel St. Nick eltér a megszokott rutintól és az ébresztőórát lenyomva futni indul, majd meglátogatja a közeli konditermet, ahol a manói tartják formában magukat. A kis segítői meglepődnek, mikor segítséget kér tőlük a fogyáshoz, de természetesen segítenek neki.

Audi RS5 Sportback 2019, szemből fotózva

A kitartásnak köszönhetően a futása sprintté alakul, még Forest Gump sem futott ennyire a céljáért. Na, de az a lényeg, hogy a box edzéseknek és a talajgyakorlatoknak köszönhetően a vörös fickó látványosan összemegy.

Végül karácsony előestéjén Mrs. Claus és a manók összegyűlnek, hogy meglepjék a mikulást, aki mit sem sejt.

Az ajtók kinyílnak és két rénszarvas behúzza a vadonatúj, 2019-es Audi RS5 Sportback-et, méghozzá vadító vörös színben.

Ha Rudolfnak és a társainak segítségre lenne szüksége a vörös négykarikás még a szánhúzásban is tudna segíteni. Az ikerturbós 2.9 literes V6-os verzió 444 lóerő és 443 Nm nyomaték leadására képes. Meg kell hagyni a teljesítmény mellett a design sem semmi, erőt és szilárdságot sugall. De vajon hány szarvas erejének felel meg ez a teljesítmény?

Tudom, hogy a karácsony a szeretet ünnepe és nem a drága ajándékokról kellene, hogy szóljon, de azért tudnék örülni egy ilyennek és te, elfogadnád?

Forrás:

További autós hírek

A HVG egyik olvasóját nem kicsi meglepetés érte ma. Egy kapuvári parkolóban, fizető övezetben hagyta autóját, miután parkolójegyet vett és…

Már a rendszámnál akadtak gondok a fejben: Alfagirl!??? Nyilván akár lehetett valami “izomagy reklám” megrendezett videó, amit sejtet a rendszám,…

Az Electrec szúrta ki, hogy nemrég nyilvánosságra hozták a Tesla egyik idén benyújtott szabadalmát, ami “A járművek és a napelemek…

Egy amerikai férfi driftelve próbált elhajtani egy arizonai benzinkútról tankolás után. A manőver közben elveszítette az uralmát a Ford Mustangja…

Szokásos délutáni dugó a Szentendrei úton befelé. A legtöbben sorolnának be a békásmegyeri lakótelep irányába és mivel egy sáv kanyarodik…

Kapcsolódó írások

2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.
Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
Autós képgyűjtemény 2.
2017. február 13.
Gyors válogatás az autós világból, vegyes témákban
VW Up! méretű elektromos autóval villant az Audi
2017. június 02.
Az németek 2021-re tervezik az önvezető, e-Tron rendszerrel ellátott kisautójuk piacra dobását. Vajon ez lesz a valaha készült legkisebb Audi?