Karácsonyi reklámban a 2019-es Audi RS5 Sportback

Közzétéve:
2018-12-14, 10:43

Láttam már látványos és izgalmas reklámokat a német gyártótól. Most az ünnepek közeledtével előrukkoltak egy mikulásos kisfilmmel.

Te gondolkodtál már azon mivel tölti a mikulás a szabadidejét, miután a világon mindenhova kiszállította az ajándékokat? Én azt hittem, hogy munkával és sütievéssel. Valószínűleg nem áll messze az igazságtól. Azonban, mint minden férfi életében nála is bekövetkezett a  jelenség, amikor szerelembe esik egy autóval. Az ajándékok kézbesítése közben meglátja az ablakból a 2019-es Audi RS5 Sportback-et, ami nagyon megtetszik neki. Az Alapjáratnál járt az előző Audi RS5, amit jól le is tesztelt kollegánk.

A télapót mindig nagy pocakkal és ősz szakállal ábrázolják, valószínűleg a sok süti és tej miatt van, amit a néphiedelem szerint fogyaszt. Illetve rénszarvas szánon közlekedik. Azonban most újítani akar, és ezt mutatja meg neked az Audi a legújabb kisfilmjében.

Egyik reggel St. Nick eltér a megszokott rutintól és az ébresztőórát lenyomva futni indul, majd meglátogatja a közeli konditermet, ahol a manói tartják formában magukat. A kis segítői meglepődnek, mikor segítséget kér tőlük a fogyáshoz, de természetesen segítenek neki.

Audi RS5 Sportback 2019, szemből fotózva

A kitartásnak köszönhetően a futása sprintté alakul, még Forest Gump sem futott ennyire a céljáért. Na, de az a lényeg, hogy a box edzéseknek és a talajgyakorlatoknak köszönhetően a vörös fickó látványosan összemegy.

Végül karácsony előestéjén Mrs. Claus és a manók összegyűlnek, hogy meglepjék a mikulást, aki mit sem sejt.

Az ajtók kinyílnak és két rénszarvas behúzza a vadonatúj, 2019-es Audi RS5 Sportback-et, méghozzá vadító vörös színben.

Ha Rudolfnak és a társainak segítségre lenne szüksége a vörös négykarikás még a szánhúzásban is tudna segíteni. Az ikerturbós 2.9 literes V6-os verzió 444 lóerő és 443 Nm nyomaték leadására képes. Meg kell hagyni a teljesítmény mellett a design sem semmi, erőt és szilárdságot sugall. De vajon hány szarvas erejének felel meg ez a teljesítmény?

Tudom, hogy a karácsony a szeretet ünnepe és nem a drága ajándékokról kellene, hogy szóljon, de azért tudnék örülni egy ilyennek és te, elfogadnád?

Kapcsolódó írások

A Quattro első 25 éve – Az ötlet
2017. február 15.
Az ötlet, az építők, a technika. Hogyan jutott el az Audi az Iltis-technológiától az RS4-ig?
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.

További hírek