Kell kocsi a Lidltől? Lízingelj egyet!

Közzétéve:
2019-02-07, 00:02

Manapság már szinte mindenki autót lízingel, a Lidl is belépett hát a piacra! A német magánügyfelek akár már havi 28 000 forinttól szerezhetnek kisautót tartós bérlésre

Az élelmiszer-kereskedelmi hálózatként működő vállalat, a Lidl első körben csupán egyetlen típust kínál hosszútávú bérlésre, és Németország egyes városaiban teszi mindezt.

autólízingbe kezd a Lidl Németországban

Kezdetben Berlinben, Erfurtban és Halléban van lehetőségük a magánügyfeleknek autót lízingelni a vállalattól, mely nem más, mint a Fiat 500. Viszont ha már nem túl nagy a választék, mentségként szolgáljon, hogy legalább többféle, konkrétan 4 szín közül lehet válogatni!

A városba szánt kisautók többek közt klímával, multifunkciós bőr kormánnyal, Bluetooth rádióval és hátsó tolatóradarral vannak felszerelve és 24, 36, vagy akár 48 hónapra „vehetők bérbe”, 10-15 ezer kilométeres éves futásteljesítmény mellett. A folyamat végrehajtásához nem szükségeltetik más, minthogy az ügyfél felkeresse az adott weboldalt, ahol aztán ki tudja választani a kívánt típust és az egyéb opciókat.

A Fiat 500 48 hónapos futamidő és 10 000 kilométeres futásteljesítmény esetén már havi 89 euró (28 ezer forint) ellenében használatba vehető. A szolgáltatás keretein belül 2019 áprilisáig ezer autót tervez lízingbe bocsátani a vállalat. Nem ez az első eset, hogy a Lidl pénzt csinál az autókból, ugyanis Németországban eladásra kínálja a vállalat alig használt céges autóit.

Fiat 500 lízing a Lidltől

Tekintve, hogy Magyarországon a Lidl már jóideje, pontosan 2004 óta van jelen piaci szereplőként, nem kizárt, hogy a vállalat előbb-utóbb itthon is elérhetővé teszi a tartós autóbérlés lehetőségét. Napjainkban egyre többen kezdenek autólízingeléssel foglalkozni, ezért mind nehezebb és nehezebb döntés elé kerülnek a vállalkozók és magánszemélyek abból a szempontból, hogy melyik számukra a legideálisabb választás.

Te mit gondolsz az esetről? Lízingeltél már valaha autót? Írd meg nekünk tapasztalataidat!

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

útdíjak Európában
2019. június 24.
A helyi üzemanyagárak, a különböző útdíjak és az autóbérlés költségei nagymértékben befolyásolhatják a nyaralás végösszegét.
Mercedes-Benz G-osztály barbie kivitel
2019. március 07.
Valahol, mélyen legbelül a nők is autóimádók, hiszen ha az alábbi három közül egyet is meglátnak, rögtön kitör belőlük a: „Jajj de cuki, ilyet akarok!” vagy az „Ahw, álomautó!” kifejezés

További hírek