A Bentley a közelmúltban bemutatta legolcsóbb modelljét, a Bentley Trike névre hallgató, gyermekeknek szánt háromkerekű járgányt. A négykerekű luxusautók továbbra is csak a vagyonosabbak számár elérhetők, ám most megérkezett egy újabb olyan termék a piacra, melynek megvásárlásával megtapasztalhatod a Bentley-érzést.

A brit gyártó piacra dobott egy olyan parfümöt, mely kevesebb mint 30 ezer forintos vételáron elérhető, és a Bentley autóknál megszokott kiemelkedő minőséget képviseli.

„A Bentley legújabb parfümje egy merész, fűszeres, mégis krémes és virágos illatot kínál a férfiak számára. Az előállítási eljárás során a parfüméria hagyományait ötvöztük a modern technológiával. Ennek köszönhetően egy új, verhetetlen illatot sikerült megalkotnunk. A szín-, forma- és textúrakínálat sokszínűsége miatt szinte garantált, hogy nem lesz két egyforma parfüm a vásárlóknál” – áll a Bentley által kiadott közleményben.

A brit gyártó elmondása alapján az új illatszer különbözik a többi Bentley Momentum parfümtől. A most piacra kerülő termékhez a szantálfa füstös, krémes illatát idéző, természetes alapanyagot használtak.

A parfüm egy rendkívül elegáns üvegben kerül majd a polcokra, melynek hátulján a márkára jellemző recés bevonat található.

Az autógyártók részéről nem ritka, hogy egyedi termékekkel bővítik a kínálatukat. A Bugatti például néhány nappal ezelőtt örvendeztette meg a rajongókat egy biliárdasztallal, mely egy különleges technológiának köszönhetően egy hajó fedélzetén is vízszintben marad.