péntek - 2022. december 09.
2 °C
borús égbolt
alapjarat.hu logo
95 640 Ft
100 683 Ft
D 700 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Kiadták az első fotókat a Genesis G90 luxusszedán új generációjáról

2021. december 01. | 11:56

Az utastérbe egyelőre nem engedett bepillantást a dél-koreai autógyártó.

Megjelentek az első képek a Genesis G90 legújabb generációjáról. Az autógyártó tájékoztatása szerint az új G90 az Egyesült Államokban 2023-as modellként, a tengerentúli piacokon pedig 2022-es modellként jelenik meg.

Az autó az „Atletikus Elegancia" dizájnnyelvet követi, és egy nagyméretű Crest hűtőráccsal érkezik. A bonyolult részletességű fényszórók és hátsó lámpák szögletesebbek, mint a többi Genesis modellnél, de ugyanaz a „két vonal” motívum jelenik meg rajtuk.

A Genesis új, 20 colos keréktárcsákat is tervezett az autóhoz, a C-oszlopok pedig különösen markánsak. Az autógyártó még nem adott ki képeket a szedán belsejéről, de azt mondja, hogy a modellnek lesz egy hosszú tengelytávú változata is. Ezen kivitelek esetében a 190 mm-rel megnövelt tengelytáv tovább növeli a második üléssor helykínálatát.

A pontos specifikációk még nem ismertek, várhatóan egy 3,5 literes, duplaturbós V6 lesz az alap hajtáslánc, de nem tudni, hogy visszatér-e a jelenlegi G90-ben használt 5,0 literes, szívó V8-as. Ehelyett valószínűbb, hogy egy villanyosított változatot kapunk majd, amelyet Electrified G90-nek hívnak.

A következő hónapokban minden bizonnyal többet tudhatunk meg az új G90-ről, amint a Genesis kiadja a specifikációkat és az utastérről készült fotókat, mielőtt valamikor 2022-ben az autó megérkezik a márkakereskedésekbe.

Megint esett az olaj ára, ami az üzemanyagárakra is hatással lehet A legerősebb BMW M modell egy V8-as SUV lesz

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!