szombat - 2023. szeptember 23.
17.5 °C
erős felhőzet
alapjarat.hu logo
95 660 Ft
100 711 Ft
D 681 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

A koronavírus miatt ingyen tölthetik Teslájukat a vuhaniak

2020. február 02. | 07:22

Gáláns felajánlás.

A vészhelyzetre való tekintettel ingyenes töltést biztosít a Tesla a vuhani tulajodonos számára a helyi Supercharer töltőhálózaton. Bár már fizikai akadályokkal is védik Hupej tartományt, hogy a potenciálisan fertőző lakosok elhagyhassák, a helyi közlekedést mégis segíti a döntés.

A beszámolók alapján a többség nem mer kimozdulni otthonából, ám aki mégis megteszi, vélhetően szívesebben teszi azt saját gépjárművével, mint bármilyen más módon. Az ingyenes töltési lehetőség nem végleges, amint megoldást találnak a szakemberek a koronavírus-helyzetre, visszaállnak a dolgok a normál kerékvágásba a Tesla töltőin is.

Nem ez az első eset, hogy a Tesla nagyvonalú a katasztrófa súlytotta területen élő vásárlóival. 2017-ben az Irma hurrikán idején már ingyenssé tették a helyieknek a Supercharger töltést, mi több, a szoftveresen korlátozott kapacitást is feloldották az érintett tulajdonosok autójának akkumlátorcsomagjából, hogy gyorsan biztonságos területre menekülhessenek a hurrikán elől.

Az Alapjárat hírműsorából megtudhatsz mindent, ami számít!

Ha szeretnél Te is élvezni az előnyeit annak, hogy Tesla tulajodonos vagy, akkor keresd fel a Tesla.hu weboldalt! Mudri Dániel készséggel áll rendelkezésedre telefonon vagy e-mailben (+36-20-366-3447, daniel.mudri@mahzrt.hu).

A fekete széria - Black Series modellek az AMG-től Agyadhoz kapsz, ha meglátod, hogy szállítják ezt a kisteherautót...

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!