Közröhej tárgya lett a sofőr, aki menőzni próbált a város közepén

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2019-09-05, 12:23

Ezt a driftelés dolgot még kicsit gyakorolnia kell.

Öt parkoló autót bontott le az a sofőr, aki Oroszországban farolgatás közben veszítette el az uralmát a BMW-je fölött.

A baleset múlt hét csütörtökön történt Jaroszlavl városában. A térfigyelő kamera által rögzített felvétel a 10. másodpercétől válik érdekessé, amikor egy fekete színű BMW beúszik a képernyő közepére.

Farolgató BMW-s okozott balesetet Oroszországban
Itt kezdődtek a bajok

A kocsit vezető sofőr terve az volt, hogy jobbra kanyarodás után elkezd farolgatni. Első lépésben ezért rátaposott a gázpedálra izomból, de a nagy driftelgetés közben elveszítette az uralmát a verda fölött, és becsapódott az út szélén parkoló kocsisorba. A hírek szerint öt autót tört össze, a sajátját is számítva hatot.

A sofőr nyilvánvalóan csak menőzni próbált a város közepén, de csúnyán beégett, ráadásul komoly anyagi kárt okozott. Remélhetőleg ez a csúnya baleset segít neki abban, hogy  levetkőzze a feltűnési viszketegségét.

Egy józanító pofon ráférne arra a BMW-sre is, aki nemrégiben 200-zal száguldozott az M7-es autópályán a leállósávban.

Kapcsolódó írások

Hétvégi autós programajánló 09.16-17.
2017. szeptember 15.
Még tart a jó idő, ne maradjatok otthon hétvégén se, ha csodálatos autókat nézegethettek a ragyogó kora őszi napsütésben Budapesten és Hatvanban
McLaren F1 a levegőben
2018. november 30.
A 90-es évek legendája feltöltés nélkül utasította maga mögé a világot, 627 lóerős motorja és pihekönnyű kasztnija lehetővé tette a hihetetlen rekorddöntést!

További hírek