péntek - 2023. június 02.
22 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 574 Ft
100 626 Ft
D 555 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Labdaként gurítgatta maga előtt az autót az orrszarvú – VIDEÓ

2019. szeptember 02. | 16:24

Rendesen felkapta a vizet a hatalmas méretű állat.

Nem lettem volna annak a sofőrnek a helyében, aki abban a kocsiban ült, amit egy orrszarvú pörgetett meg egymás után többször is.

Veszélyes hely egy vadaspark, különösen akkor, amikor az ember egy feldühödött orrszarvú útját keresztezi. Fabrizio Sepe pontosan ebbe a helyzetbe került a németországi Hodenhagenben lévő Serengeti parkban.

Gyorsan bejárta az internetet az a videófelvétel, amin az látszik, hogy az orrszarvú többször is megpörgette azt a kocsit (ránézésre egy Golf III-ast), amiben Sepe vélhetően az életéért imádkozott. Az állat úgy játszott a kocsival, mint a profi futballisták a labdával.

Sepe szerencsére néhány karcolással megúszta a dolgot, de minden bizonnyal soha többet nem nevezne be egy ilyen körre. A Kusini névre hallgató orrszarvú 18 hónapja él a németországi vadasparkban, egyelőre nem tudni, mi váltotta ki belőle ezt az agresszív viselkedést.

A Bugattinak már nem kell bizonyítania semmit, átlépte a 490 km/órás határt! 2020 Smart ForTwo és ForFour EQ: a jövőkép az elektromosításban rejlik

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!