vasárnap - 2023. április 02.
8.5 °C
tiszta égbolt
alapjarat.hu logo
95 617 Ft
100 655 Ft
D 599 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Lamborghiniből árulta a dinnyét a lájkvadász influenszer

2020. szeptember 09. | 15:53

A luxusautó tulajdonosa pénzbüntetésben részesült az akciója után.

A rendőrség felkutatta és megbüntette azt az iráni influenszert, aki az Instagramon közvetítette a követőinek, ahogy dinnyét árul a Lamborghinijéből Isztambul egyik népszerű kerületében.

Milad Hatami szeptember másodikán Isztambul egyik legforgalmasabb útja mellett kezdett bele a dinnyeárusításba, az akció célja egyszerű lájkvadászat volt. Az iráni férfi 5 török lírát (205 forintot) kért a gyümölcs kilójáért. A hírek szerint Hatami ezzel az akcióval rengeteg követőre tett szert, az Instagramon már majdnem 2 millió felhasználó kíváncsiskodik utána.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

miladhatami ميلادحاتمي (@miladhatami_) által megosztott bejegyzés,

A videó nagyot futott a neten, olyannyira, hogy még a török rendőrség figyelmét is felkeltette. A hatóság tetszését azonban nem nyerte el a magánakció, ezért a rendszám alapján kiderítették, hogy ki az Aventador tulajdonosa. Szeptember elején aztán megbüntették az amatőr dinnyeárust, a „tettes” szabadon távozhatott a rendőrkapitányságról, miután kifizette a rá kiszabott bírságot (1228 török lírát, vagyis 50 348 forintot kellett kicsengetnie az iráni influenszernek). A bírságon kívül 15 napra eltiltották a vezetéstől az újdonsült dinnyemogult.

A szakértők saccolása szerint Törökországban körülbelül 5 millió török lírát kell fizetni egy használt Lamborghini Aventedorért, ez az összeg 205 millió magyar forintnak felel meg. A kocsi után nyilván gépjárműadót is kell fizetni Törökországban, ennek az éves összege 46 000 török líra (1 890 000 forint) körül mozog.

A dizájn mindenekfelett: DS 3 Crossback E-Tense 2020 – Teszt Hogyan ellenőrizd a folyadékszinteket az autódban?

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!