Itt a megoldás, ha karbon-kasztnis Huracán kell

Közzétéve:
2020-08-04, 11:06

A Fusion Motor Company veszi kezelésbe a Lamborghinidet, jó pénzért.

A Lamborghini Huracán még mindig egy igazán népszerű belépőmodell a szupersportautók világába, mióta 2014-ben bemutatkozott a Genfi Autószalonon. A tunerek egyik vágyálma a V10-es, láthattunk már belőle 1200 lóerős verziót és rali kivitelt is. Viszont, ha a szénszálas elemek nagy rajongója vagy, akkor irány a Fusion Motor Company!

Huracán Fusion Motor

A Fusion-kit valamivel szolidabbnak tűnik, mint mondjuk egy Liberty Walk által átformált jármű. Tény, hogy agresszív megjelenést ad az autónak a géptető merész kialakítása, az oldalsó légbeömlők, a hátsó diffúzor és a hátsó szárny. A legjobb az egészben, hogy a szett egy az egyben felmegy a gyári illesztési pontokra, és persze súlyt lehet csökkenteni az új motorháztetővel, az első és hátsó lökhárítókkal, az első sárvédőkkel, az oldalsó szoknyákkal, a diffúzorral és a hátsó szárnnyal.

Huracán carbon

Az összeszerelés során megtartják a Lamborghini parkolószenzorait, hátsó kameráját, az emblémát és eldöntheted, hogy matt vagy fényes megjelenést akarsz. A szett 38 888 dollárba kerül, ami jelenlegi árfolyamon 11,4 millió forint.

Sportautót vásárolnál? Nézz körül a Pannonhandel.eu weboldalán, és keresd a Pannonhandel Invest Zrt. munkatársait (+36 20 262 22 62, info@pannonhandel.eu) bizalommal!

Lamborghini Huracán

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Reiter Engineering Lamvorghini Huracán, Xymera
2019. január 02.
A Reiter Engineering német tuningcég egy különleges terepjárót épít, amelyhez a Lamborghini Huracán szolgáltatja az alapot.
2019 2022 Lamborghini Huracán, fekete, sárga, elölnézet, oldalról, balról
2019. január 08.
Már 5 éve, hogy a Lamborghini bemutatta a spanyolul hurrikán névre keresztelt szuperautóját. A sikertörténet nem áll meg, 2019-ben bemutatkozik a ráncfelvarrott változat

További hírek