Láttál már egy 300 LED-izzóval borított Ladát?

Közzétéve:
2020-06-11, 18:23

Az oroszok ezt is megcsinálták – itt az ideje éjszakai kocsikázásra menni!

Teljesen normális körülmények között, józan állapotban általában nem visel az ember napszemüveget éjszaka. Ha azonban egy 300 LED-lámpával felszerelt autó jön szembe, akkor nem árt valami védelem a szemednek. A Garage 54 csapata egy friss YouTube videóban bebizonyította, hogy a küldetés lehetséges.

300 LED izzóval borított Lada

A folyamat nem hangzik különösebben bonyolultnak. Lyukakat fúrsz a Lada karosszériáján, felszereled az izzókat, majd összekötöd azokat. Ha mindennel megvagy, ideje menni egy éjszakai kört az autóval.

300 LED izzóval borított Lada oldala

Ha ultrafényes LED-fényszóróizzókkal borítod be az autódat, a vakító fény miatt alig fogsz kilátni a szélvédőn. A videóban szereplő sofőr napszemüveget visel, ám ez túl sokat nem segít – elég sok idő kell, mire a szeme alkalmazkodik a fényességhez.

A hőhatások csökkentése érdekében mindegyik LED-izzónak van egy saját ventilátora. Normál körülmények között ez nem jelent problémát, a 300 égő azonban a jármű belső terében lévő hőmérséklet gyors emelkedést eredményezi.

300 LED izzóval borított Lada

Az autóról drónfelvételek készültek a sötétben. Az izzók akkor fényt bocsátanak ki – 5000 lumenről beszélünk – hogy felülnézetből a kocsi körvonalát is nehéz kivenni. Amennyiben a videó eléri a 250 ezer kedvelést, a Garage 54 csapata még extrémebb kihívásra vállalkozik. Felkapcsolják az összes égőt, felemelik a Ladát egy daruval, majd bedobják az autót egy tóba. Az izzók megvilágítják a vizet, így a közelben úszkáló halak is láthatóvá válnak. Ha kíváncsi vagy a karácsonyfára hasonlító Ladára, illetve szeretnéd, ha a projektnek lenne folytatása, irány a Garage 54 YouTube csatornája!

Kapcsolódó írások

Szociautók rengetegében jártunk – GALÉRIA!
2018. augusztus 05.
A hatodik alkalommal megrendezett Szociautó Kiállításra és Nosztalgia Találkozóra látogattunk el 2018 augusztusának első hétvégéjén: Ladák, Moszkvicsok, Trabantok, retro-kétkerekűek Szolnokon.
Gödörbe zuhant Lada
2019. november 20.
Csőtörés miatt szakadt be a beton az autó alatt.

További hírek