2022. január 21. | 08:47

Széles hajtáslánc-kínálattal érkezik az újdonság hazánkba.

Az Opel hazai importőre bejelentette, hogy már Magyarországon is rendelhető az új Astra, a frissen közzétett árlista 7,39 millió forinttól indul. Ennyi pénzért az 1,2-es benzinmotoros ötajtós Business Edition (Opel finanszírozással) vihető.

Új Opel Astra
Fotó: Opel

Az autógyártó tudatosan nem kínál fapados alapváltozatot, a Business Edition egy gazdagon felextrázott modell, a bevezetőben említett árért cserébe egyebek mellett 16 colos könnyűfém felniket, ülésfűtést, fűthető kormánykereket, automata klímát, LED-fényszórókat, kulcs nélküli indítást és metálfényezést is kínál az alapfelszereltség.

Új Opel Astra
Fotó: Opel

Az új Opel Astra világpremierje tavaly szeptemberben volt Németországban, a magyarországi bemutatóra pedig 2021 novemberében került sor, utóbbin Sturcz Berci kollégánk is ott volt. Az új Astra széles hajtáslánc-kínálattal érkezik hazánkba, a modell tisztán elektromos és plug-in hibrid hajtással, illetve belső égésű motorral is elérhető lesz, a teljesítményszint 81 kW-tól (110 lóerő) egészen 165 kW-ig (225 lóerő) terjed, közölte a hazai importőr.

Új Opel Astra
Fotó: Opel

Az új Astra (no meg az új Grandland) is megkapja a márka új arcát, az Opel Vizort, amiről ide kattintva lehet olvasni bővebben.

Most pedig nézd meg az Opel Astra H-ról készített használtautó-tesztünket!

Opel