2020. június 24. | 05:18

Figyelem, a videóban driftelés és ugratás is látható!

Ha nem bírod nézni, amikor egy új és drága sportautóval nem bánnak kesztyűs kézzel, akkor az alábbi videó nem neked való. Amennyiben kíváncsi vagy, mit tud egy vadonatúj Toyota Supra havas és dagonyás körülmények között, akkor kattints a lejátszás gombra! Az adrenalinszinted garantáltan emelkedni fog!

A 2020-as Toyota Suprát a robyworks YouTube-csatorna csapata vitte el egy nem éppen kímélő körre. A lettországi autós brigád a videómegosztó portálon, Facebookon és Instagramon is jelen van. Könnyen megállapítható, hogy lételemük a száguldás. A gyakorlott sofőrt az sem zavarta, hogy az erdei út széle havas volt, pár centire a fáktól csúszott bele a kanyarokba, az egyenes szakaszokon pedig tövig nyomta a gázpedált. Ha ez nem lett volna elég hajmeresztő, néhány bukkanón is átdobta a Suprát, mit sem törődve a sáros körülményekkel.

A klip végén az autó egy műhelybe gurul be, ahol a szerelők eltávolítják a fékeket, a motort, valamint kivágnak egy darabot a motortérből is. A folytatást pontosan nem ismerjük, ám én arra tippelek, hogy a Supra némi átalakításon fog átesni, melynek keretében új hajtóegységet, és néhány bivaly kiegészítőt fog kapni.

A videó többszöri megtekintése után eljátszottam a gondolattal, vajon mekkorát szólna, ha a Toyota Supra a Ralivilágbajnokság (WRC) mezőnyében is helyet kapna. A mellékelt ábra alapján jól elboldogul csúszós körülmények között is. Szerinted?