Lewis Hamilton még azelőtt eladta lebilincselő New York-i penthouse-át, hogy abba egyáltalán beköltözött volna. A luxusapartmanért 37 millió fontot (durván 16 milliárd forint) fizetett a vevő.

A 36 éves F1-es sztár azon az ingatlanon adott túl, ahol korábban a The Weeknd, Justin Timberlake, Harry Styles, Jake Gyllenhaal vagy éppen Rebel Wilson szállt meg hosszabb-rövidebb időre. Hamilton, akinek a 18 millió fontos londoni villája mellett Svájcban és Monacóban is van lakása, egy másik penthouse-t is birtokol New Yorkban, amely ugyanabban az épületben található, ahol az NFL egyik legnagyobb alakja, Tom Brady is megfordul időnként - mivel neki is van ott egy apartmanja.

A most eladott, három emeletet elfoglaló ingatlan egészen elképesztő paraméterekkel bír: a lakás 890 négyzetméteres, és többek között öt hálószobával, hat fürdőszobával, egy üvegfalú terasszal, egy edzőteremmel, egy privát kültéri merülőmedencével, egy könyvtári dolgozószobával és egy séfkonyhával is rendelkezik. A privát belső lift segítségével pedig a tulajdonos gyorsan eljuthat egyik helyiségtől a másikig.

Az ingóságot (amiről itt láthatsz fotókat) eredetileg 42,98 millió fontért árulták a piacon, de végül 37 millió fontért kelt el. Nem tudni, kihez került, a vevő ugyanis nem kívánta nyilvánosságra hozni a személyazonosságát. Hamilton tehát nem lehet teljesen elégedett, de azért bosszúsnak sem kell lennie, a The Sun információ szerint 4,2 millió fontnyi plusszal jött ki ebből a bizniszből.

Valószínűleg most nem is foglalkoztatja túlzottan a dolog, hiszen minden idegszálával a hétvégén sorra kerülő, szezonzáró Abu-dzabi Nagydíjra koncentrál, ahol eldől, ki lesz a Forma–1 világbajnoka 2021-ben. Max Verstappen és Lewis Hamilton jelenleg ugyanannyi ponttal rendelkezik, tehát hatalmas izgalmaknak nézünk elébe vasárnap.