Lopott autót tört össze a lopott autóval menekülő férfi

Kiss Márton újságíró
Közzétéve:
2020-07-09, 12:56

Számokban nem kifejezhető az, hogy mennyire kicsi volt ennek a valószínűsége.

Amerikában továbbra is elég durván tombol a koronavírs-jurvány, plusz mostanság rengeteg politikai jellegű tüntetés is volt az országban George Floyd halála miatt. Természetesen mi ezekre nem szeretnénk részletesebben kitérni, inkább koncetráljunk arra a férfia, aki miatt a rendőrség egyszerre két tolvajt is letartóztathatott.

Randy Lee Cooper a minap elcsaklizott egy Toyota Land Cruisert Oregon államban, azonban nem volt elég ügyes, nem tudta észrevétlenül ellopni a verdát. A szemtanúk azonnal hívták a rendőröket, akik üldözőbe vették a férfit.

Randy Lee Cooper (balra) és Kristin Nicole Begue
Randy Lee Cooper (balra) és Kristin Nicole Begue.

A bűnözés útjára lépő koma viszont nem akart bekerülni a dutyiba, szóval fogta magát és elhúzott a helyszínről. Az egyenruhások üldüzőbe vették Randyt, aki próbálta levakarni magáról a zsarukat, de azok nagyon kitartónak bizonyultak. A Newberg belvárosában kibontakozó autós üldözés akkor ért véget, amikor a Toyotát vezető tolvaj belerohant egy másik autóba egy kereszteződés közelében.

Az összetört kocsik körül azonnal elkezdtek hemzsegni a kopók, akik gyorsan kiderítették, hogy az általuk nem üldözött jármű (amibe a Toyota belerepült) is lopott, három héttel korábban jelentette be valaki annak a kocsinak az eltűnését. A kettes számú lopott kocsi volánjánál egy hölgy ült, Kristin Nicole Begue rosszkor volt rossz helyen, tolvajtársa miatt őt is előállították a rendőrök. Arról már nem szól a fáma, hogy ők ketten esetleg összemelegedtek-e ezek után, bár gyanítom, hogy a hölgy nagyon dühös volt Randyre, ha ő nincs, talán még most is azt csinálná, amihez épp kedve van.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Felelőtlen sofőr
2020. január 07.
Vezetés közben élőzni nem jó dolog, értem?
Elon Musk
2020. március 14.
A Tesla vezére szerint nincs ok a pánikra és a felesleges vásárlásra.

További hírek