péntek - 2023. január 27.
0 °C
enyhe havazás
alapjarat.hu logo
95 630 Ft
100 674 Ft
D 692 Ft
fuel prices icon fuel prices icon

Ma licitálhatsz utoljára metró relikviákra!

2023. január 22. | 02:29

Egy régi orosz metró ülés-szett érdekel? Esetleg egy teljes metrókocsi vezetőállás?

Soha vissza nem térő lehetőségre hívja fel a BKV Zrt. a közösségi oldalán a követői figyelmét. Most vasárnapig lehet licitálni metró jármű relikviákra.

Az arveres.bkv.hu oldalon található, árverésre bocsátott tárgyak között szerepel régi orosz metrókocsiból származó hosszú ülés-szett, króm oldal-kapaszkodóval, igaz, váz nélkül. Lecsaphatsz akár egy lecsukható, palacktartóval felvértezett asztalra, vagy egy metró fogantyúra is.

A fanatikusabbak figyelmébe ajánljuk a vezetőfülkéből származó szabályozó kart, de vannak olyan ínyencségek, mint a menetvezérlő kapcsoló fedéllel vagy az akkukapcsoló panel.

Ha esetleg szabadulószoba építésében gondolkodsz, akkor kihagyhatatlannak tűnik a metróból származó utasülés feletti vészjelző (S.O.S. matricás). Hasonlóan vonzó lehet ez esetben számodra a peronvégzáró vaskeretben, “Életveszélyes belépni tilos” felirattal.

A metró állomás felszerelési tárgyak kategóriában van kék kuka az M3 metró állomásról, valamint számos információs tábla is. A jármű relikviákra már csak néhány órád maradt, hogy licitálj, a metró állomás felszerelési tárgyakra viszont még a jövő héten vagy az azt követő héten is tudsz ajánlatot tenni.

Ha a metrókért nem vagy oda, az Ikarusokért viszont igen, akkor figyelmedbe ajánljuk a BKV buszos árverését. A legendás Ikarusokra még február első napjaiban is licitálhatsz.

Depositphotos
  • Címkék:
Szürreális jelenetek Csepelen: az igazságosztó kisbusz sofőrje egy mozgó autóba kapaszkodott, annak vezetője ijedtében egy táblának hajtott - VIDEÓ Legendás Ikarusok kerülnek kalapács alá, akár te is vehetsz egyet!

Mások ezt olvassák

Kérek még hírt!