2023. április 15. | 19:52

Bizonyos megkötésekkel az ország bármely pontjáról díjmentesen lehet majd a fővárosba utazni április 29-én és 30-án.

Ferenc pápa április 28-tól április 30-ig fog Magyarországon tartózkodni. Április 29-én a Papp László Sportarénában lesz jelenése.

A felvezető koncerteket követően Ferenc pápa három fiatal rövid, két perces személyes tanúságételét hallgatja meg. Ezt követően más fiatalok 3-4 kérdést fognak feltenni neki, amire a pápa válaszolni is kíván, írja a mente.hu.

Azok, akik szeretnének eljutni a rendezvényre, ingyenesen utazhatnak vonattal és busszal is az ország bármely pontjáról. Ugyancsak díjmentesen lehet eljutni az említett közlekedési eszközökkel az április 30-i, budapesti Kossuth téri szentmisére.

Fontos kitétel, hogy kizárólag a MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. menetrend szerinti járatainak 2. osztályú kocsijain, valamint a Volánbusz Zrt. menetrend szerinti járatain lehet majd díjmentesen utazni. Az esetleges felárakat, továbbá az első osztály díjkülönbözetét az utasoknak kell kifizetnie.

Aki szeretne élni a lehetőséggel, annak még regisztrációs jegyet sem kell majd váltania. A pontos részletek kapcsán érdemes felkeresni a társaságok honlapját.

 

Depositphotos