Martha Stewart tojást szállított a koronavírus-pandémia közepén

Közzétéve:
2020-03-26, 10:10

Nem szégyenlősködött, előkapta Aston Martin DB9-esét a feladat teljesítésére.

Martha Stewart neve akaratlanul ismerősen csenghet. Az életmód-guru és egyben a főzés nagymestere arról posztolt egy fotót közösségi oldalára, ahogy 15 éves járgányában, egy Aston Martin DB9-ben csücsül felhőtlen boldogságban, integetve. A fotóhoz leírásként hozzáadta, hogy éppen tojásokat szállított autójával.

Mint ahogyan legtöbbünk, úgy feltehetőleg Martha Stewart sem talál mindig elfoglaltságot a COVID-19 járvány okozta bezártság ideje alatt. Legtöbbünkkel ellentétben az idős amerikai hírességnek viszont olyan különleges autógyűjteménye van, amit sokan megirigyelnének. A képeken látható Aston Martin DB9 bizony nem egy mai darab, 15. évében van az autó, különlegességei közé sorolható, hogy automata váltós.

Martha Stewart Aston Martin DB9-ese

Azt is mondhatjuk, hogy az életmód-guru rövid időre belekóstolt az autótesztelés világába, ugyanis a fénykép alatt tovább jellemezte autóját: ugyan nem rajong az autó audiorendszeréért, emellett azt állítja, nehéz azt vezetni, de ha ráérez az ember egy igazán élvezetes járművé válik a DB9.

A motorháztető alatt bujkáló 5,9 literes V12-es motor hangját csak dicsérni lehet, ő is pontosan ezt tette. Egyik barátjának szállított tojást, ami persze korántsem akkora hőstett, mint amit az egészségügyben dolgozók tesznek nap mint nap a betegekért, de mégis elismerésre méltó cselekedet ez az idős, elővigyázatos hölgytől. 

Az Aston Martin 13 éven át gyártotta és értékesítette nagy népszerűséggel DB9 elnevezésű modelljét. A készítés folyamata 2003 és 2016 között zajlott. Egy gyönyörű GT autóra lelhetünk benne, formanyelvéért Ian Callumnak mondhatunk köszönetet. Alumínium-intenzív architektúrájának hála, a modell a modern korszak részesévé válhatott, a későbbiekben pedig sok más Aston Martin modell is, amely ugyanezt a platformot használta alapul. A végső DB9-es 2016-ban gördült le a gyártósorról és örömmel tölt el, hogy többek között olyan gondoskodó gazdára lelt egy példány, mint Martha Stewart.

Aston Martin DB9 hátulja

Mi a véleményed Martha Stewart „hőstettéről” és manuális váltós Aston Martinjáról?

Kapcsolódó írások

A Bentley Bacalar tető nélkül fotózva egy erdei úton
2020. március 26.
Sejteni lehetett, hogy a koronavírus sok mindent megváltoztat majd.
A 8 legszebb hangú V12
2017. június 13.
A V10-ek után mindenképp érdemes a 12 hengeres V motorokat is átnyálazni. Szinte kizárólag szuperautókat és óriás luxus szedánokat szereltek ilyen szívvel, így a hétköznapi autók szóba se jöhetnek.

További hírek