Online mutatkozott be a Fiat Tipo és Fiat Panda csinosabb, okosabb változata. A márkánál továbbra is a városi, fiatalabb korosztályt célozzák, hiszen mindkét modell három felszereltségi szinttel és megjelenéssel kapható: Life, Sport és Cross változatban, utóbbi 7 centis hasmagasság-növelést kapott.

Fiat Tipo Cross

A fényszórók és lökhárítók mindkét modellnél át lettek szabva, új színek, valamint a Panda esetében 15 és 16, míg a Tipónál 16 és 17 colos kerekek érkeztek a kínálatba, a logó immáron jól olvasható, gigantikus betűkkel hirdeti nevét. A beltérben is tetten érhetők dizájn-béli változtatások, a kormány mögött 7 colos TFT kijelzőt, a középkonzolon 10 colos érintőkijelzőt találunk Apple Carplay és Android Auto kompatibilitásra képes infotainment rendszerrel, de van még vezeték nélküli telefontöltő, kulcs nélküli bejutás és számos vezetéstámogató az extralistán.

Fiat Tipo 2021

A Fiat Panda esetében a 70 lóerős, 1,0 literes, lágy hibrid hajtással szerelt benzinessel, dízel, CNG és LPG üzemű motorokkal és összkerékhajtással találkozhatunk. A Tipónál szintén a háromhengeres benzinmotor lesz elérhető 100 lóerővel, valamint 95 és 130 lóerős dízelek közül is választhatunk.

Fiat Panda Cross