2022. október 17. | 12:49

Bőven volt olyan átalakítás a Ladán, amit engedélyeztetni kellett volna.

Érdekes külső megoldásokat láttak azon a Ladán a rendőrök, amit Bonyhádnál állítottak meg ellenőrzésre. Ennek során derült ki, hogy az autó több alkatrészét is módosították, amikről a tulaj nem tudott engedélyt bemutatni. Emellett az is rátett a dologra egy lapáttal, hogy a forgalmi engedélyét sem tudta bemutatni, elmondása szerint nem találta meg.

Forrás: Police.hu

A rendőrök többek közt az autó magasságára lettek figyelmesek, mivel leültették a Ladát, emellett a kerékagyakat is módosították. Az autó kerekei kilógtak a karosszéria alól, ezért úgy ítélték meg, hogy ez közvetlen balesetveszéllyel jár. Az autó elejére felcsavarozott LED-es fényhíd már csak hab volt a tortán.

A 27 éves férfi engedélyek és forgalmi engedély hiányában is nemtetszését fejezte ki, amiért a rendőrök kifogásolják a tuningot, de ezzel nem úszta meg, még csak a helyzetén sem javított. Szabálysértési eljárást indítottak ellene és még a közlekedési hatóságnál is jelezték, hogy az autót engedély nélkül alakították át.

Persze azt érdemes megemlíteni, hogy Magyarországon nem egyszerű annak a helyzete, aki bármilyen formában is autót tuningolna. A papírozás és hosszadalmas engedélyeztetés horrorrá teszi, ahogy ezzel ebben a videóban foglalkoztunk is:

Police.hu

Police.hu