Menő fényszórókkal érkezik az új Audi RS3

Közzétéve:
2020-07-29, 10:18

Kiszivárgott képeken láthatók a 2021-es Audi RS3 fényszórói.

Az elmúlt héten a 2021-ben érkező Audi RS3-at láthattuk küzdeni a Nürburgringen. Ezt gondoljuk csak át még egyszer: valójában a mezei Audi A3 érkezik jövőre, a csúcsverzióra vélhetően 2022-ig kell várjunk. Természetesen a dizájnerek igyekeznek jól megkülönböztethető jegyekkel ellátni a sportos verziót, mint az öblösebb légbeömlők, szélesített idomok és ovális kipufogóvégek.

Audi RS3 2022

Van azonban egy részlet, amiről eddig még nem tudhatott a közönség, egészen idáig. A Periodismodel Motor-tól kiszivárgott képen látszik, ahogy az egyes modellvariánsok fényszóróit hasonlítják össze - a LED-es és Mátrix LED lámpatestek alsó részén láthatók a különbségek. Az alap A3 kicsi, horizontális csíkokat kap, az S-line és S3 függőleges vonalakat, a TFSI e modell Mátrix LED megoldást kap három, különböző hosszúságú vízszintes csíkkal, az RS3 pedig rajtzászlóra emlékeztető motívummal örvendeztet minket. Így legalább tényleg meg lehet majd különböztetni az A3-akat egymástól.

Audi A3 fényszórók

Az új Audi RS3 vélhetően egy 2,5 literes, öthengeres turbómotorral érkezik, ami az aktuális generációban 394 lóerőt és 480 Nm-es maximális nyomatékot teljesít, és ahogyan a jelenlegi modell, a jövőbeni RS3 is Quattro összkerékhajtással és hétfokozatú automatával kerül piacra.

Az autós világ friss híreiért tekintsd meg az Alapjárat hírműsorát!

Kapcsolódó írások

Audi RS5 elölről
2019. július 19.
Így összesen hat RS modell kerül piacra az év végéig.
A Quattro első 25 éve – Az ötlet
2017. február 15.
Az ötlet, az építők, a technika. Hogyan jutott el az Audi az Iltis-technológiától az RS4-ig?

További hírek