Két teljesen új RS model érkezik az Auditól 2019-ben

Közzétéve:
2019-07-19, 08:38

Így összesen hat RS modell kerül piacra az év végéig.

1994-ben a csodálatos RS2 Avant volt az első Audi, amely a híres RS jelvényt viselte, vagyis ennek idén már 25 éve. Ezt a csodálatos jubileumot hat teljesítmény orientált modellel ünneplik, amelyből kettő teljesen új lesz. Bár azt még nem tudni melyek ezek.

Jelenleg az RS családhoz tartozik a TT RS Kupé és Roadster, az RS3 Sportback és a Szedán, az RS4 Avant, az RS5 Kupé és az új RS5 Sportback. Ezeket ismerve nem könnyű kitalálni, hogy melyik lehet a két új tag. A legvalószínűbb, hogy az R8-ból érkezik egy tényleg hardcore verzió.

Audi RS5 menet közben

Azonban ismerve a jelenlegi trendeket ésszerűbb lenne, ha az SUK-k, vagyis a Q széria néhány tagja is megkapná az RS jelvényt. Korábban ugyan volt már a Q3-ból egy RS változat, így az nem lenne egy új kiegészítése a családnak. Azonban a Q2-ből, a Q5-ből, a Q7-ből és a Q8-ból még nem volt ilyen változat. Szóval kapásból öt opció is van a két új belépőre, mondjuk kicsit erősnek érezném, ha egyből két városi terepjáró is bekerülne abba a családba - annak ellenére, hogy a piac efelé tendál. 

A másik négy modell a korábbi verziók frissítéseiből kerülnek ki. A TopGear-en olvasható, hogy a Nürburgringen egy szokatlanul hangos S6 Avantot láttak körözni. Ez előre vetítheti egy RS6 Avant érkezését is, én örülnék neki.

Audi RS család 

Az Audi nagyon ért ahhoz, hogyan csigázza fel a vásárlóközönségét, legyen szó egy igényes és sportos reklámfilmről, vagy ehhez hasonló információmorzsák elhintésével. Kíváncsian várom milyen modellek kapnak még RS jelvényt idén! 

Ha éppen Audi vásárláson töröd a fejed, nézz körül a Pannonhandel.eu weboldalán, ahol szép számmal találsz megkímélt állapotú Audi modelleket. Keresd a Pannonhandel Zrt. munkatársait (+36 20 262 22 62, [email protected]) bizalommal, és kérj ajánlatot a számodra megfelelő Audi modellre!

Korábban az Alapjárat tesztelte a 21. század nyílvesszőjét az Audi RS5-öt, amiről videó is készült: 

 

Kapcsolódó írások

Audi Driving Experience  - Audi R8
2018. október 26.
Az Audi Driving Experience túráján a Balatonfelvidék legszebb helyeit járhattam be öt újdonsággal: hörgő V10 és öthengeres győri rém, kulturált utazás az új X6 riválissal és az A6, A7 modellekkel.
A Quattro első 25 éve – Az ötlet
2017. február 15.
Az ötlet, az építők, a technika. Hogyan jutott el az Audi az Iltis-technológiától az RS4-ig?

További hírek