Két teljesen új RS model érkezik az Auditól 2019-ben

Közzétéve:
2019-07-19, 08:38

Így összesen hat RS modell kerül piacra az év végéig.

1994-ben a csodálatos RS2 Avant volt az első Audi, amely a híres RS jelvényt viselte, vagyis ennek idén már 25 éve. Ezt a csodálatos jubileumot hat teljesítmény orientált modellel ünneplik, amelyből kettő teljesen új lesz. Bár azt még nem tudni melyek ezek.

Jelenleg az RS családhoz tartozik a TT RS Kupé és Roadster, az RS3 Sportback és a Szedán, az RS4 Avant, az RS5 Kupé és az új RS5 Sportback. Ezeket ismerve nem könnyű kitalálni, hogy melyik lehet a két új tag. A legvalószínűbb, hogy az R8-ból érkezik egy tényleg hardcore verzió.

Audi RS5 menet közben

Azonban ismerve a jelenlegi trendeket ésszerűbb lenne, ha az SUK-k, vagyis a Q széria néhány tagja is megkapná az RS jelvényt. Korábban ugyan volt már a Q3-ból egy RS változat, így az nem lenne egy új kiegészítése a családnak. Azonban a Q2-ből, a Q5-ből, a Q7-ből és a Q8-ból még nem volt ilyen változat. Szóval kapásból öt opció is van a két új belépőre, mondjuk kicsit erősnek érezném, ha egyből két városi terepjáró is bekerülne abba a családba - annak ellenére, hogy a piac efelé tendál. 

A másik négy modell a korábbi verziók frissítéseiből kerülnek ki. A TopGear-en olvasható, hogy a Nürburgringen egy szokatlanul hangos S6 Avantot láttak körözni. Ez előre vetítheti egy RS6 Avant érkezését is, én örülnék neki.

Audi RS család 

Az Audi nagyon ért ahhoz, hogyan csigázza fel a vásárlóközönségét, legyen szó egy igényes és sportos reklámfilmről, vagy ehhez hasonló információmorzsák elhintésével. Kíváncsian várom milyen modellek kapnak még RS jelvényt idén! 

Ha éppen Audi vásárláson töröd a fejed, nézz körül a Pannonhandel.eu weboldalán, ahol szép számmal találsz megkímélt állapotú Audi modelleket. Keresd a Pannonhandel Zrt. munkatársait (+36 20 262 22 62, [email protected]) bizalommal, és kérj ajánlatot a számodra megfelelő Audi modellre!

Korábban az Alapjárat tesztelte a 21. század nyílvesszőjét az Audi RS5-öt, amiről videó is készült: 

 

Forrás:

További autós hírek

A nyilván frissen műszakizott járművet Monor felé, a 4-es főúton, a péteri elágazás előtt kapta lencsevégre olvasónk. A rendőrseget is értesítette, mivel kétszer...

Végrehajtandó börtönbüntetést és a járművezetéstől való végleges eltiltást indítványoz a Szombathelyi Járási Ügyészség egy férfi ellen, akit kétszer egymás után ittas vezetés közben...

Ezt mondta az a férfi, aki részegen kiesett a kocsijából Budapesten, a 18. kerületben. Két autós is félreállt, hogy felsegítsék az úttestről, mert...

Mint azt mi is megírtuk 13-án, vasárnap este,  mentő ütközött személyautóval Nyíregyházán, ahol életét vesztette egy fiatal nő. A blikk.hu információi szerint a...

Fedélzeti kamerás felvételt posztolt a Győrben közlekedünk Facebook oldal, amin egy autóval ütközik egy kamion. A videóra mi jobban ráközelítettünk volna némi utómunkával,...

Kapcsolódó írások

Audi Driving Experience  - Audi R8
2018. október 26.
Az Audi Driving Experience túráján a Balatonfelvidék legszebb helyeit járhattam be öt újdonsággal: hörgő V10 és öthengeres győri rém, kulturált utazás az új X6 riválissal és az A6, A7 modellekkel.
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.
Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.
Autós képgyűjtemény 2.
2017. február 13.
Gyors válogatás az autós világból, vegyes témákban