Két teljesen új RS model érkezik az Auditól 2019-ben

Közzétéve:
2019-07-19, 08:38

Így összesen hat RS modell kerül piacra az év végéig.

1994-ben a csodálatos RS2 Avant volt az első Audi, amely a híres RS jelvényt viselte, vagyis ennek idén már 25 éve. Ezt a csodálatos jubileumot hat teljesítmény orientált modellel ünneplik, amelyből kettő teljesen új lesz. Bár azt még nem tudni melyek ezek.

Jelenleg az RS családhoz tartozik a TT RS Kupé és Roadster, az RS3 Sportback és a Szedán, az RS4 Avant, az RS5 Kupé és az új RS5 Sportback. Ezeket ismerve nem könnyű kitalálni, hogy melyik lehet a két új tag. A legvalószínűbb, hogy az R8-ból érkezik egy tényleg hardcore verzió.

Audi RS5 menet közben

Azonban ismerve a jelenlegi trendeket ésszerűbb lenne, ha az SUK-k, vagyis a Q széria néhány tagja is megkapná az RS jelvényt. Korábban ugyan volt már a Q3-ból egy RS változat, így az nem lenne egy új kiegészítése a családnak. Azonban a Q2-ből, a Q5-ből, a Q7-ből és a Q8-ból még nem volt ilyen változat. Szóval kapásból öt opció is van a két új belépőre, mondjuk kicsit erősnek érezném, ha egyből két városi terepjáró is bekerülne abba a családba - annak ellenére, hogy a piac efelé tendál. 

A másik négy modell a korábbi verziók frissítéseiből kerülnek ki. A TopGear-en olvasható, hogy a Nürburgringen egy szokatlanul hangos S6 Avantot láttak körözni. Ez előre vetítheti egy RS6 Avant érkezését is, én örülnék neki.

Audi RS család 

Az Audi nagyon ért ahhoz, hogyan csigázza fel a vásárlóközönségét, legyen szó egy igényes és sportos reklámfilmről, vagy ehhez hasonló információmorzsák elhintésével. Kíváncsian várom milyen modellek kapnak még RS jelvényt idén! 

Ha éppen Audi vásárláson töröd a fejed, nézz körül a Pannonhandel.eu weboldalán, ahol szép számmal találsz megkímélt állapotú Audi modelleket. Keresd a Pannonhandel Zrt. munkatársait (+36 20 262 22 62, [email protected]) bizalommal, és kérj ajánlatot a számodra megfelelő Audi modellre!

Korábban az Alapjárat tesztelte a 21. század nyílvesszőjét az Audi RS5-öt, amiről videó is készült: 

 

Forrás:

További autós hírek

Olyat gyakran látunk és posztlunk is, hogy a robogó, megkülönböztető jelzést használó mentőautó után bevágódnak és így próbálnak maguknak időt…

A tűz olyan reakciót váltott ki a kocsiból, amire nem lehetett előre számítani – írja az origo. Az alábbi videót…

Eddig tisztázatlan körülmények között 2020. január 25-én 15 óra 35 perckor, az M3-as autópálya 49+100-as kilométerszelvényében, a Miskolc irányába vezető…

Rengeteg megbotránkoztató, meghökkentő vagy esetenként vicces felvétel kerül fel oldalunkra. Azon túlmenően, hogy próbálunk titeket érdekes, szórakoztató, naprakész tartalmakkal ellátni,…

A teherautó sofőrje az A9-es autópályán haladt Ingolstadt közelében. A német rendőrök meg tudták állítani, de nem volt egyszerű feladat.…

Kapcsolódó írások

Audi Driving Experience  - Audi R8
2018. október 26.
Az Audi Driving Experience túráján a Balatonfelvidék legszebb helyeit járhattam be öt újdonsággal: hörgő V10 és öthengeres győri rém, kulturált utazás az új X6 riválissal és az A6, A7 modellekkel.
2018-as Suzuki Vitara elölről
2018. október 23.
Több jeles magyar képviselője is volt az autóiparnak világszerte az idők során, mára pedig számos nagyvállalat van jelen az ország különböző térségeiben.
1968 Audi 100 C1, baba kék, kupé, elölnézet, oldalnézet, balról, nyitott ajtó, nő áll ki belőle
2019. december 07.
Fennállása alatt az Auto Union számos nagyszerű autót mutatott be, melyek mind nagy hatással voltak a weimari köztársaság és az NSZK autóiparára. Ma ezek közül ötöt ismerhetsz meg
Heti autós képgyűjtemény
2017. február 09.
Blogunkon új, könnyed heti rovat indul szórakoztató és informatív képekkel, kötetlen témákban. Érdekességek, humor, motorsport, fotográfia, egyszóval bármi, ami autó.